Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το πιο καθοριστικό βήμα ώστε να αγκαλιάσει τον 42ο τίτλο πρωταθλητή στην ιστορία του, με νίκη σήμερα (16.45, NOVASPORTS 1) επί του Αστέρα Τρίπολης στο Γ. Καραϊσκάκης.

Η ήττα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι διευκολύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση για τους ερυθρόλευκους που επιδιώκουν πάντως να μην αποπροσανατολιστούν και αντιμετωπίζουν το σημερινό παιχνίδι ως ντέρμπι, καθώς ο Αστέρας είναι παραδοσιακά ομάδα που τους δυσκολεύει σε κάθε παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με νίκη σήμερα ο Ολυμπιακός θα πάει στο +3 από τον ΠΑΟ με ματς λιγότερο, αυτό που έχει να δώσει στην Κομοτηνή. Και στον Πειραιά περιμένουν την απόφαση της ΕΠΟ για επικύρωση της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών από τον ΠΑΟ, θεωρώντας πως οτιδήποτε άλλο θα πρόκειται για σκάνδαλο μετά απ’ όσα έγιναν στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Στα αγωνιστικά ο  Περέιρα δεν έχει σήμερα στη διάθεσή του τους τραυματίες Μήτρογλου, Ντουρμάζ,Μέγιερι, Φουστέρ (υπογράφει άμεσα το νέο του συμβόλαιο), Μανιάτη (χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Ιταλία).

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Σαλίνο, Μαζουακού, Διαμαντάκος, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μποτία, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Σιόβας, Ντοσεβί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eκτός αποστολής των Αρκάδων για την αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» έχουν τεθούν οι Κοσίτσκι και Πάρα με προβλήματα τραυματισμών, ενώ «κόπηκε» και ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Τσοκάνης, Λούι, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ρόλε, Νίκο Φερνάντεθ, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Σκούρτης, Μπαράλες.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης