Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Elton John και των Dolce & Gabbana, με αφορμή τις δηλώσεις του Domenico Dolce σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση. Ο σχεδιαστής είχε δηλώσει: «Γεννιέσαι και έχεις έναν πατέρα και μία μητέρα. Τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι. Γι’ αυτό και δεν με πείθουν αυτά που εγώ αποκαλώ “χημικά” παιδιά, “συνθετικά” μωρά».

Η απάντηση του καλλιτέχνη, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό του, ήταν άμεση και σφοδρή: «Πώς τολμάς να αποκαλείς τα πανέμορφα παιδιά μου “συνθετικά”; Και ντροπή σου που κουνάς τα επικριτικά σου δάχτυλα στην εξωσωματική, ένα θαύμα που επιτρέπει σε πάμπολλους, αξιαγάπητους ανθρώπους, στρέιτ και γκέι, να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να κάνουν παιδιά. Η πρωτόγονη σκέψη σου είναι εκτός εποχής, όπως και τα ρούχα σου. Δεν θα φορέσω ποτέ ξανά Dolce και Gabbana».
Μετά από όλα αυτά, ο σχεδιαστής έδωσε τη δική του απάντηση και προσπάθησε να μαζέψει τις δηλώσεις του με μια συνέντευξη στο CNN λέγοντας: «Πιστεύω στην παραδοσιακή οικογένεια. Μου είναι αδύνατο να αλλάξω την κουλτούρα μου απέναντι σε κάτι διαφορετικό. Αυτός είμαι… Σέβομαι όλον τον κόσμο, όλες τις κουλτούρες. Αγαπώ τη μουσική του Elton John.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης