Εκ νέου προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν ζήτησαν και έλαβαν οι τέσσερις οπαδοί του ΠΑΟΚ που κατηγορούνται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 33χρονου αστυνομικού και του 34χρονου φίλου του τα ξημερώματα του Σαββάτου στις Σέρρες.

Και στους τέσσερις έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, συμπλοκή ενώ ο ένας εξ αυτών κατηγορείται και για παράβαση περί όπλου καθώς βρέθηκε πάνω του μία φωτοβολίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 33χρονος, που είναι αστυνομικός και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, κι ένας 34χρονος φίλος του επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση, τα ξημερώματα του Σαββάτου, και περνώντας έξω από τον «ασπρόμαυρο» σύνδεσμο της πόλης φέρονται να φώναξαν συνθήματα κατά του ΠΑΟΚ και υπέρ του Άρη.

Ακούγοντας τους, οι τέσσερις νεαροί δράστες βγήκαν από τον σύνδεσμο, όπου βρίσκονταν εκείνη την ώρα, και υπήρξε μεταξύ τους διαπληκτισμός. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και ακολούθησε συμπλοκή, κατά την οποία, τραυματίστηκαν σοβαρά, από χρήση ροπάλων, σύμφωνα με την Αστυνομία, τόσο ο αστυνομικός όσο κι ο 34χρονος φίλος του.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παραμένει στην Εντατική ο αστυνομικός που συνεπλάκη με οπαδούς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης