Το ρόλο σφολιάτας είναι πολύ εύκολο και μπορείτε να το γεμίσετε με τα υλικά που σας αρέσουν. Εμείς σας προτείνουμε τη γέμιση με χοιρινό κρέας και τυρί και σίγουρα θα σας ικανοποιήσει γευστικά.

Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
2 φλ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
1 φλ. μπρόκολο ψιλοκομμένο
200 γρ τυρί κρέμα
1 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 φλ. τυρί κίτρινο τριμμένο
1 αυγό, χτυπημένο
1 κουταλιά της σούπας νερό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σ’ ένα μπολ ρίχνετε το ζαμπόν, το μπρόκολο, το κίτρινο τυρί και το τυρί κρέμα και ανακατεύετε καλά. Ανοίγετε το φύλλο σφολιάτας, προσέχοντας να μη γίνει πολύ λεπτό αλλιώς θα σπάσει κατά το ψήσιμο κι όλα θα ξεχειλίσουν. Χρησιμοποιείτε μια σπάτουλα κι απλώνετε το μείγμα ζαμπόν στην σφολιάτα σε περίπου 2 εκ. από την άκρη…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης