ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

( Αρχίζω όμως με κάτι ευχάριστο)

Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

Παρακολουθώ επισταμένως τις κινήσεις, δηλώσεις, παρουσιάσεις, συμμετοχές, έκτακτες συμμετοχές, τηλεφωνικές παρεμβάσεις, συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις της αγαπημένης μου Ευγενίας.

Την βλέπω τόσο συχνά παντού, που πλέον την νιώθω φίλη, συγγενή, γειτόνισσα. Η τελευταία της παρουσία – συνέντευξη – στην εκπομπή της Άση Μπήλιου ήταν ανατρεπτική. Είπε η αγαπημένη μου Ευγενία ότι:

«Έχει παραμελήσει πολλά δικά της θέματα για να ασχοληθεί με την τηλεόραση.»

Αυτή την δήλωση την έκανε στην τηλεόραση! Αυτή την δήλωση την έκανε μετά από 1.053,12 ( ο δεκαδικός είναι γιατί μετράω και τις τηλεφωνικές παρεμβάσεις) εμφανίσεις της κατά το τελευταίο τρίμηνο!

Αυτή η θέση – απόφαση – δήλωση έχει εξαιρετικό ομοιοπαθητικό αποτέλεσμα… Θυμήθηκα κάποτε ότι η κουνιάδα της γιαγιάς μου πάθαινε κρίση πανικού όποτε έβλεπε πεταλούδες της νύχτας στο δωμάτιο.
Η γιαγιά, λοιπόν, που είχε αγανακτήσει τις νύχτες του καλοκαιριού να διακόπτει το αγωνιστικό μπριτζ για να σκοτώσει με τη μυγοσκοτώστρα τα ιπτάμενα έντομα, αποφάσισε να οδηγήσει την κουνιάδα της στην κοιλάδα με τις πεταλούδες στην Ρόδο.

Η πανικόβλητη κουνιάδα της γιαγιάς και η γιαγιά, συνοδευόμενες από τους συζύγους τους, μπήκανε στο μονοπάτι με τις πεταλούδες. Είχαν φροντίσει από πριν να δώσουν στην υστερική κουνιάδα μια μίνι απόχη για να την φανατίσουν με το «ψάρεμα» της πεταλούδας…

Αποτέλεσμα; Γυρίσανε πίσω, με την πανικοβλημένη να έχει φωτογραφηθεί με πολύχρωμες πεταλούδες, ζωντανές όλες, κάτω από πλατάνια….

Από εκείνο το καλοκαίρι και μετά… οι νύχτες του αγωνιστικού μπριτζ συνεχίστηκαν χωρίς να συνοδεύονται από εκατόμβες θυμάτων…

Αυτή τη νοοτροπία του «αντιμετωπίζω το πρόβλημα ζώντας με το πρόβλημα» διαχειρίζεται η Ευγενία. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, δηλαδή, εγώ διαφορετικά…

Είναι τόσο ενοχική για τα «όσα άφησε» εξαιτίας της τιβί, που συμμετέχει όλο και περισσότερο σε αυτήν για να «παλουκώσει» το βαμπίρ που την κατατρέχει …

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο «Πανελλήνιος σύλλογος μηχανικών και Τεχνικών ΕΡΤ, παραγωγής τεχνικού και καλλιτεχνικού προσωπικού, μαζί με τον πανελλήνιο σύλλογο οδηγών αυτοκινήτων ΕΡΤ και την διοικούσα επιτροπή σωματείου ΕΡΤ, μας ενημέρωσε με δελτίο Τύπου μεταξύ άλλων ότι:

«Αρνούμαστε να αντιμετωπιζόμαστε ως συλλήβδην απατεώνες και πλουτίζοντες κρατικοδίαιτοι. Εργαζόμαστε στην ΕΡΤ, για την ΕΡΤ, και όχι για τις όποιες διοικήσεις, οι οποίες κατά καιρούς έχουν αναλάβει τα ηνία της εταιρείας.

Αυτό που βιώνουμε σήμερα θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ένα σκανδαλολάγνο “κυνήγι μαγισσών”, στο οποίο συμμετέχουν δυστυχώς με ενεργό ρόλο και δήθεν συνδικαλιστές που έχουν ανοιχτές υποθέσεις με την Δικαιοσύνη για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος της ΕΡΤ…

Αυτά που υπερασπιζόμαστε είναι το δικαίωμα στην εργασία, η τιμή και η υπόληψη των εργαζομένων στην ΕΡΤ… Δεν θα παραμείνουμε θεατές… Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ( Ιδρυτικά μέλη της ΟΜΕ ΕΡΤ)

ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ είναι ότι υπάρχει διάσπαση στο σωματείο των συνδικαλιστών, άποψή μας είναι ότι εκατοντάδες εργαζόμενοι έχουν απόλυτο δίκιο να μην θέλουν να απαξιώνεται το δικαίωμα στην εργασία, έχουν απόλυτο δίκιο να νιώθουν θυμωμένοι, αλλά δυστυχώς… την αξιοπιστία της κρατικής τηλεόρασης την «τίναξε στον αέρα» η προσπάθεια ολίγων να «φάνε» όσο το δυνατόν περισσότερα, στον λιγότερο δυνατό χρόνο, έχοντας κοντά τους πολλούς που αποδέχθηκαν τον ρόλο του λαμόγιου με την επίφαση του παράγοντα.

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Επιχειρηματίας, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, είπε (μεταξύ πολλών άλλων) ότι:

• ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Και είναι βέβαιο πλέον ότι:

• ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ ….

• Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ!

Και αυτό το σκάνδαλο που ισοδυναμεί με 5.000 Βατοπέδια και 5.000 Siemens μπορεί να μείνει ατιμώρητο;

• 25 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ

Επιχειρεί να πείσει την ελληνική πολιτεία ότι τα παιδιά που πεθαίνουν χρειάζονται μηχανήματα ακτινοθεραπείας!!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 25 χρόνια… ΔΕΝ…

(Μην με ρωτάτε με ποιο σκεπτικό, προφανώς δεν εκτιμά ότι τα παιδιά που υποφέρουν έτσι δεν χρειάζονται περίθαλψη ακτινοβολίας)

Έρχεται λοιπόν ο Βγενόπουλος… Προτείνει να δωρίσει τα μηχανήματα για ακτινοβολίες… στα παιδιά …Περίπου πέντε μήνες ο αντίστοιχος γραμματέας το σκεφτότανε …

Μετά μπήκε στην μέση ο ΟΠΑΠ. Αγοράστηκε το μηχάνημα, αλλά… έχει μείνει στα ΚΟΥΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ΝΑ ΜΟΝΤΑΡΕΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ….

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ τα είπε αυτά σε συνέντευξη τύπου ….

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ πόσο γελοίο είναι το κράτος στο οποίο επιμένουμε να επιβιώνουμε;;;

Αυτό δεν είναι κράτος …Eίναι ένα ιδιότυπο μοντέλο μπασταρδεμένης Κολομβιανής παροικίας σε < μαιμού > έκδοση το οποίο , μοντέλο , υπάρχει μόνο σαν δείγμα σε play station ..

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ

Μου ήρθε ένα χαρτί από την εφορία. Με αυτό το χαρτί η ΔΟΥ Χολαργού μού ζητάει ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ για την αποδοχή κληρονομίας της μάνας μου, για την οποία πλήρωσα το 2000!!!

Είναι λέει νέο ΦΕΚ, σύμφωνα με το οποίο οι αντικειμενικές αξίες το 2000 δεν ήταν ξεκαθαρισμένες για το ελληνικό Δημόσιο, και γι αυτό πρέπει να ξαναπροσδιοριστούν από συμβολαιογράφο για να πληρώσω!!!

ΟΧΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ…ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ…

Πέθανε ο πατέρας μου, πληρώσαμε, πέθανε η μάνα μου, πλήρωσα, πέθαναν οι παππούδες μου πλήρωσα, καθάρισα πήρα αριθμό κτηματολογίου και αποδέχτηκα ότι μου ανήκε ακόμη και η κεραία της τηλεόρασης η παλιά.

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ… ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!

ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΤΕ;

Σκέψου: αν σήμερα ο Βγενόπουλος βγαίνει έξαλλος και καταγγέλλει, ο μισθοσυντήρητος τι να κάνει; Να δεθεί στο Σύνταγμα; Αν αυτό είναι αντιμετώπιση πολιτών από κάτι που θέλει να λέγεται κράτος, ας πάμε στο Σύνταγμα…

ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (36 χρόνια μετά) ;

36 χρόνια μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου, αναρωτιέμαι αν θα πίστευε κάποιος ότι την επόμενη της νύχτας των Ιμίων, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης θα έλεγε από το βήμα της Βουλής «Ευχαριστούμε τις ΗΠΑ»

Προτείνω, ειλικρινά, οι εκπομπές του Κώστα Χαρδαβέλλα, οι εκπομπές του «αθέατου κόσμου» που αφορούν στα Ίμια και την Θράκη να εκδοθούν ως συλλεκτική ιστορική έκδοση.

Η νοοτροπία εκείνων που ξεπούλησαν τα σύνορα σε μία νύχτα (σε λίγο φαίνεται ότι η Τουρκία θα διεκδικήσει το cavo Paradiso στην Μύκονο) είναι η ίδια που… δεν θέλει τα παιδιά με καρκίνο να έχουν μηχάνημα ακτινοβολίας.

H AΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ

Σε αυτό το γούπατο που ζούμε, αποκλείεται με αυτά και με άλλα να επιβιώσει η γρίπη!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης