Τάδε έφη από τον κύριο Jen-Hsun Huang που είναι ο CEO της nVIDIA, της μοναδικής πλέον (αφού εδώ πριν από μερικά χρόνια η ΑΤΙ εξαγοράστηκε από την AMD) αυτόνομης και ανεξάρτητης εταιρείας έρευνας, ανάπτυξης & κατασκευής τσιπ και ολοκληρωμένων, από τσιπ γραφικών για πανίσχυρες κάρτες γραφικών υπολογιστών, επαγγελματικές κάρτες επεξεργασίας εικόνας των χιλιάδων ευρώ, έως ακόμα και υπερ-υπολογιστές των δεκάδων χιλιάδων ευρώ αλλά και τσιπ-ελεγκτές για μητρικές πλακέτες σταθερών / φορητών PC / Mac και τελευταίως με τσιπ-CPU-GPU-ελεγκτή (όλα σε ένα) για φορητές συσκευές (λέγε με Tegra και βρίσκομαι στο Zune HD). Με λίγα λόγια η nVIDIA είναι από τους σοβαρούς και λίαν υπολογίσιμους «παίκτες» στην παγκόσμια αγορά, κατά συνέπεια τα λόγια του CEO της έχουν αντίστοιχη «βαρύτητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ε, φανταστείτε τώρα τον αντίκτυπο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του κ. Jen-Hsun Huang σε μια συνέντευξη που παρέδωσε στον ιστότοπο CNET, όπου μεταξύ άλλων είπε: «το σπίτι μου είναι όλο Apple. Χρησιμοποιεί (η Apple) την καλύτερη τεχνολογία για τους υπολογιστές της, γιατί θέλει να έχουν αξία και ποιότητα. Η Apple λέει στον υποψήφιο αγοραστή ότι του υπόσχεται όποιον Mac και να διαλέξει να είναι σίγουρος ότι η εταιρεία έχει επιλέξει την καλύτερη τεχνολογία για εκείνον. Αυτή είναι μια υπόσχεση προς τους πελάτες.

Όχι μια υπόσχεση του στυλ «σας δίνουμε την καλύτερη τεχνολογία, αλλά μέσα στα πλαίσια που επιτρέπει η Intel», όπως λένε όλοι οι «άλλοι». Και γι’ αυτό είμαι «φουλ Apple» στο σπίτι: υπάρχουν Mac παντού, ο γιός μου έχει δύο Mac, η κόρη μου έναν Mac, η σύζυγος έχει Mac και τέλος έχουμε και έναν Mac που απλά υπάρχει σε περίπτωση που χρειαστεί.». Πιστεύουμε πως μετά από τέτοιες δηλώσεις τα σχόλια είναι περιττά. Οι εκτιμήσεις και ερμηνείες δικές σας…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(περισσότερες πληροφορίες: http://www.shufflegazine.com/2009/11/08/nvidia-ceo-visiting-dubai-says-im-all-apple/)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης