Σήμερα σας προτείνουμε ένα πιάτο με ξεχωριστή ιταλική γεύση. Δοκιμάστε να φτιάξτε το φαγητό της ημέρας σας επιλέγοντας ζυμαρικά ολικής άλεσης.
Υλικά
400 g πέννες ολικής άλεσης
200 g σάλτσα κόκκινη
4 αγκινάρες
50 g καπνιστή πανσέτα
30 g έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
φύλλα φρέσκου βασιλικού
Εκτέλεση
Βράζετε νερό, ελαφρώς αλατισμένο. Καθαρίζετε τις αγκινάρες και κόβετε την «καρδιά» σε φέτες. Κόβετε την πανσέτα σε κύβους…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr