Μόλις μία ημέρα απέμεινε πριν τον πρώτο αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ουκρανία, για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010.

Ο τεχνικός της αντιπάλου μας, Ολεξέι Μιχαηλιτσένκο, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου μίλησε για την κρισιμότητα της αυριανής αναμέτρησης, την οποία, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε ως την πιο σημαντική της καριέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολεξέι Μιχαηλιτσένκο

Για τον αυριανό αγώνα

«Είναι το πιο σημαντικό ματς στη μέχρι τώρα καριέρα μου. Είμαστε μια έμπειρη ομάδα (έχει ξανασυμμετάσχει σε αγώνες μπαράζ), αλλά κοιτάμε το μέλλον και όχι το παρελθόν. Έχουμε έρθει πλήρεις και έτοιμοι για τον αγώνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το σύστημα που πρόκειται να ακολουθήσει

«Δε θέλω να αναφερθώ σε τακτικές και συστήματα. Δεν ήρθαμε πάντως για να κάτσουμε στην άμυνα. Χρειαζόμαστε την επίθεση το ίδιο και με την άμυνα».

Για τους Μίχαλικ και Χατζερίντι

«Ο τραυματισμός του Μίχαλικ δεν είναι σοβαρός, ο παίκτης είναι μια χαρά. Όσον αφορά τον Χατζερίντι (και την ελληνική καταγωγή του) δεν έχω μιλήσει μαζί του. Ο ίδιος έχει πει κατά το παρελθόν πως είναι Ουκρανός. Δε θα επηρεαστεί».

Για τις κάρτες που έχουν οι παίκτες του

«Έχω μιλήσει με τους παίκτες μου για αυτό το θέμα. Πρέπει να αποφύγουμε τις κίτρινες κάρτες για να μην έχουμε απουσίες στον επόμενο αγώνα, πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι».

Για τη γρίπη και το πρόβλημα του επαναληπτικού αγώνα

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη ρεβάνς στην Ουκρανία. Τα πράγματα εκεί ακολουθούν το δικό τους ρυθμό».

Γα το γεγονός πως οι Έλληνες θεωρούν φαβορί την Ουκρανία

«Οι Έλληνες ξέρουν καλύτερα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης