Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΑΓΟ Ρεθύμνου, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (17:00, NS3/NS2), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο προπονητής της ομάδας του Ρεθύμνου τόνισε ότι περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια σαν τελικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς. Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση και είναι λογικό να αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια σαν τελικούς. Περιμένουμε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο από την πλευρά μας. Εμείς μετά από μία δύσκολη νίκη επί του Κοροίβου θα θέλαμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα και να μπορέσουμε να παραμείνουμε στις καλές θέσεις που βρισκόμαστε από την αρχή του πρωταθλήματος. Να ξεπεράσουμε τα δύο δύσκολα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και να έχουμε ένα καλό φινάλε. Θα είμαστε έτοιμοι και πιστεύω ότι θα πετύχουμε το θετικό αποτέλεσμα», είπε ο Σκουρτόπουλος.

Από την πλευρά των παικτών ο Τζέισον Άλεν, ανέφερε: «Το ματς με τον Πανιώνιο περιμένουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Πριν το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής μαζευτήκαμε όλοι οι παίκτες και είπαμε ότι πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Αυτό φάνηκε από το ματς με τον Κόροιβο τον οποίο κερδίσαμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο. Εμείς θα πρέπει να βγάλουμε όλη μας την ενέργεια μέσα στο παιχνίδι, να παίξουμε ομαδικά και να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης