Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν το πρωί της Δευτέρας οι τέσσερις πιστολέρο από την Κομοτηνή που κυριολεκτικά «γάζωσαν» το σπίτι ενός 42χρονου, λόγω των μεταξύ τους προσωπικών τους διαφορών. 

Πρόκειται για τέσσερις άνδρες, ηλικίας 31 έως 40 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από κοινού με πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κατηγορούμενοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, το απόγευμα της Πέμπτης, πήγαν έξω από το σπίτι του 42χρονου, μέσα στο οποίο βρισκόταν τόσο ο ίδιος, όσο και δύο γυναίκες, 42 και 55 ετών, αλλά και δύο ανήλικα παιδιά 4 ετών και 2,5 μηνών. 

Εκεί, οι δράστες αφού αποβιβάστηκαν από το όχημά τους, πυροβόλησαν, με κυνηγετικά όπλα, κατά του σπιτιού, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε αυτό και να τραυματιστεί, από τα σκάγια, ελαφρά στο πόδι η 42χρονη. 

Ακολούθως, οι τέσσερις δράστες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο του συμβάντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων και ένα κυνηγετικό φυσίγγιο.

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων, ο 40χρονος για παράβαση του νόμου περί όπλων, αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ο ένας 33χρονος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ο δεύτερος 33χρονος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Με πληροφορίες από το thrakitoday.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης