Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της μαστροπείας και της συμμετοχής σε «δίκτυο πορνείας» που δραστηριοποιείτο σε ξενοδοχεία βρίσκεται ο Ντομινίκ Στρος-Καν, άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, και οι απίστευτες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως δεν έχουν τέλος.  

Μια από τις γυναίκες που εμπλέκεται στην υπόθεση κατέθεσε στους δικαστές ότι είδε τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ να απολαμβάνει τις υπηρεσίες οκτώ γυναικών ταυτοχρόνως!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σοκαρίστηκα. Δεν ήθελα να εμπλακώ σε αυτό το όργιο», λέει η εκδιδόμενη Σαντρίν Βντενσρικ. «Θέλει πραγματικά να πιστέψουμε ότι είναι αφελής και μας περνά για χαζούς», δήλωσε σχετικά.

Ο ίδιος ο Στρος Καν, υποστηρίζει ότι ναι μεν συμμετείχε στα ροζ πάρτι, αγνοούσε όμως πως οι γυναίκες βρίσκονταν εκεί επί πληρωμή.

Η δίκη γίνεται στη Λιλ. Μαζί με τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ κατηγορούνται άλλα 13 άτομα. Εάν ο Στρος Καν κριθεί ένοχος, βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με δέκα χρόνια φυλάκιση και επιβολή υψηλού προστίμου. Ο ίδιος ο Στρος Καν δεν αναμένεται να καταθέσει πριν τις 10 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εδώλιο κάθονται ακόμη 13 πρωταγωνιστές της υπόθεσης «Carlton», του διεθνούς δικτύου μαστροπείας, που δρούσε μεταξύ 2010 και 2011. Το ίδιο είχε ως έδρα το ξενοδοχείο «Carlton» στη Λιλ της βόρειας Γαλλίας και παρακλάδια στο Βέλγιο, αλλά και τις ΗΠΑ.

Στις ροζ βραδιές φαίνεται ότι λάμβαναν μέρος πολιτικοί, αρχηγοί της αστυνομίας και βιομήχανοι που απολάμβαναν τις υπηρεσίες ακριβών call girls.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού 

Διαβάστε επίσης Στο εδώλιο για μαστροπεία
Aπό τις περιπέτειες στο Sofitel, ιδιοκτήτρια εστιατορίου στο Μπρονξ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης