Βαθύτατη οδύνη για την απώλεια των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας και των άλλων θυμάτων του δυστυχήματος με το F16 στην Ισπανία, εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης.

Όπως γνωστοποίησε, ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε με τις οικογένειες των Ελλήνων αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους και τους εξέφρασε τη θλίψη και τα συλλυπητήριά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η δήλωση:

«Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της κ. Αντώνη Σαμαρά εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μας για την απώλεια των δυο πιλότων μας και όσων χάθηκαν κατά τη συντριβή αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας στη διάρκεια συμμαχικής άσκησης στην Ισπανία.

Εκφράζουμε στις οικογένειες των θυμάτων τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε με τις οικογένειες των Ελλήνων αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους και τους εξέφρασε τη θλίψη και τα συλλυπητήριά του».

Τη θλίψη του για τον θάνατο των δύο ελλήνων χειριστών του F16 και των εννέα ακόμη στρατιωτικών «που με τραγικό τρόπο έφυγαν χθες από τη ζωή, κατά τη διάρκεια ΝΑΤΟϊκής άσκησης στην Ισπανία» εκφράζει το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων, ζητώντας παράλληλα να διερευνηθούν άμεσα τα αίτια για το θανατηφόρο δυστύχημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης