Σήμερα ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς απολογείται η 35χρονη δικηγόρος του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού με την οποία απέκτησε ερωτική σχέση μέσα από τη φυλακή. Ήταν η γυναίκα που διαδέχτηκε στη ζωή του την «Πένυ» η οποία είναι επίσης κατηγορούμενη στην υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Με την νεαρή δικηγόρο, που κατηγορείται για συνέργεια στην εγκληματική οργάνωση, ο Παναγιώτης Βλαστός είχε ερωτικές συνευρέσεις ακόμη και μέσα στο κελί του, της είχε παραχωρήσει την Mercedes του, ενώ η μητέρα της του έπλενε τα ρούχα και φρόντιζε να μην του λείπει ο σολομός, τα ακριβά ψάρια το κατσικίσιο τυρί αλλά και το κολλαγόνο που του έστελνε στις φυλακές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στους κατηγορουμένους που απολογούνται σήμερα είναι και η φίλη και πρώην συνέταιρος της «Πένυς» Μ.Μ. με την οποία όμως ήρθαν σε κόντρα στη συνέχεια λόγω οικονομικών διαφορών. Η Μ.Μ. είχε αναλάβει να παρακολουθεί, σύμφωνα με τη δικογραφία, τους «στόχους» και φέρεται για τη βοήθεια που προσέφερε στο βαρυποινίτη να έχει πάρει 16.000 ευρώ προκειμένου να εκπαιδευτεί στον χειρισμό ελικοπτέρου ώστε να συμμετέχει στην απόδραση η οποία τελικά ματαιώθηκε.

Η κατηγορουμένη στους αστυνομικούς μίλησε για τις σχέσεις της πρώην φίλης της «Πένυς’ με τον βαρυποινίτη υποστηρίζοντας ότι το 2011-2012 της είχε πει ότι θα την «έπεφτε» σε κάποιο στέλεχος της Alpha Bank γιατί έχει πολύ «πακέτο», ύστερα από εντολή του Βλαστού. Στην κατάθεση της αναφέρει ότι η «Πένυ» δεν κατάφερε τελικά να προσεγγίσει το στέλεχος: «Δεν ξέρω πόσες φορές προσπάθησε να τον προσεγγίσει, αλλά θυμάμαι ότι είχαμε πάει μαζί 3 φορές χωρίς να καταφέρουμε να τον δούμε. Είχαμε παρκάρει απέναντι από την τράπεζα στην οδό Πανεπιστημίου. Δε γνωρίζω για ποιο λόγο ο Βλαστός της ζήτησε να την πέσει στο στέλεχος, αλλά ξέρω ότι εκείνη είχε φωτογραφία του και δεν υπήρχε περίπτωση να του μιλούσε, παρά μόνο θα έβλεπε τις κινήσεις του πότε έπιανε δουλειά και πότε σχολούσε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης