Μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ και οδήγησε τον Άρη στη νίκη επί του Ρεθύμνου, με σκορ 68-62 στη Θεσσαλονίκη. Ο 19χρονος φόργουορντ των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος πέτυχε 23 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ, έκανε 2 κλεψίματα, μοίρασε 1 ασίστ και έκανε 1 κόψιμο, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr).

-Αλέξανδρε, δυσκολευθήκατε κόντρα στο Ρέθυμνο και με ένα ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο, καταφέρατε να πάρετε τη νίκη. Που κρίθηκε;
«Το ματς με το Ρέθυμνο ήταν πάρα πολύ δύσκολο και κρίθηκε σε κάποιες λεπτομέρειες. Το Ρέθυμνο έχει εξαιρετική ομάδα αλλά το παιχνίδι νομίζω ότι το πήραμε από τη σκληρή μας άμυνα».

-Πιστεύεις ότι ο Άρης θα είναι στην τετράδα στο τέλος της σεζόν;

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δουλεύουμε καθημερινά, για να γίνουμε καλύτεροι».

-Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, τον οποίο είχατε νικήσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Θεωρείς ότι έχει αλλάξει πολύ από τότε; Τι πρέπει να προσέξετε;

«Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά. Έχουν νέο προπονητή, νέα φιλοσοφία. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και μέσα από την άμυνά μας να κερδίσουμε το παιχνίδι».

-Το ΝΒΑ το έχεις στο μυαλό σου;

«Είναι ένας πάρα πολύ μακρινός στόχος. Τώρα δεν το έχω στο μυαλό μου. Ακόμη δεν είμαι έτοιμος. Όταν θα είμαι, θα το συζητήσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης