Σημαντική συμβολή στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Καλλονής είχε ο Σαρλς Ιτάνζ, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι του Μανούσου και κράτησε το 2-1 για τον «δικέφαλο» του Βορρά στη Μυτιλήνη.

Μετά το τέλος του ματς  για το γεγονός ότι αποκρούει πέναλτι σε δεύτερο σερί ματς ο «φύλακας άγγελος» της εστίας των «ασπρόμαυρων» επισήμανε:«Έχει ξανασυμβεί αλλά το σημαντικό απόψε είναι πως καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν επιστρέφει ο ΠΑΟΚ στη διεκδίκηση του τίτλου, ο Καμερουνέζος γκολκίπερ τόνισε: «Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο, έχουμε 16 παιχνίδια μπροστά μας. Όπως είπα και πριν, το πιο σημαντικό για εμάς είναι να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και να μαζεύουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Ερωτηθείς για την αποβολή του Κάτσε, τόνισε: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει, θα το δω στο βίντεο. Αυτό που ξέρω είναι πως εμείς πρέπει να παίζουμε καλά και να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο για να κερδίσουμε, καμιά φορά όταν παίζεις με δέκα παίκτες έχεις μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη. Μπήκαμε στο παιχνίδι με πολύ ενθουσιασμό και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Κληθείς να μιλήσει για το γεγονός ότι δεν ήταν βασικός μέχρι πριν λίγο καιρό, δήλωσε: «Είμαι πολλά χρόνια την Ελλάδα κι στο πρωτάθλημα, όλοι με ξέρετε πως είμαι. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν αρκετές φάσεις. Αυτό που κοιτάω είναι το τώρα και τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για το πώς καταφέρνει να αποκρούει τα πέναλτι ο «φύλακας άγγελος» της εστίας του ΠΑΟΚ είπε: «Είναι τύχη… Δεν ξέρω τι θα σας πω, πάντως δεν θα αποκαλύψω το μυστικό μου. Πέρασε από το μυαλό μου πως μπορεί να έχει δει το βίντεο από την τελευταία αγωνιστική, αλλά είναι και θέμα δουλειάς στην ψυχολογία».

Τέλος, για το γεγονός ότι κατευθύνει την άμυνα στα ελληνικά, ανέφερε: «Ξέρει λίγα ελληνικά… Όσο είμαστε εδώ, καλό είναι να μάθουμε να μιλάμε ελληνικά. Στην Ελλάδα είμαστε. Τα βασικά τα καταλαβαίνουν οι συμπαίκτες μου, αυτό δείχνει και την επιθυμία να είμαστε εδώ και να δουλέψουμε για την ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης