Η νέα χρονιά μπήκε για τα καλά και ενώ ο Ιανουάριος παραδοσιακά δεν χαρίζει μεγάλα games, όλοι μας λίγο πολύ εξετάζουμε τα games του 2015 και κάνουμε από τώρα σχέδια για το ποια θα αγοράσουμε.

Πριν από λίγες ημέρες γράψαμε το άρθρο για τα πολυαναμενόμενα games του 2015 και πιθανόν αρκετοί από εσάς να έχετε αρχίσει να υπολογίζετε από τώρα τις οικονομίες σας, ειδικά αν είστε κάτοχοι κονσολών όγδοης γενιάς. Διότι εκεί θα παιχτεί και το παιχνίδι καθώς θα πρωτοεμφανιστούν τα λεγόμενα “console sellers” Halo 5 (Xbox One) και Uncharted 4 (PS4).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα φετινά games προσωπικά περιμένω το Uncharted 4 στο PS4 καθότι fan της σειράς (σ.σ. εννοείται ότι τα έχω τερματίσει όλα), το Rise of the Tomb Raider στο Xbox One, το The Order: 1886 στο PS4, όπως κάθε χρόνο τα Pro-Fifa και βέβαια το κερασάκι στην τούρτα, το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain.

Μπορώ να πω ότι το Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes μας άνοιξε πολύ την όρεξη καθώς πέρυσι λάβαμε μια πολύ μικρή “τζούρα” από τα όσα μας ετοιμάζει ο Hideo Kojima. Είναι AAA title με τα όλα του, όπως και (αντικειμενικά) τα Halo 5 και Uncharted 4, αλλά και το Witcher 3 που έρχεται μόλις τον Μάιο για τους fans των RPG. Άποψή μου ότι το 2015 θα είναι μια πραγματικά πλούσια gaming χρονιά γεμάτη δυνατές κυκλοφορίες που θα μας εντυπωσιάσουν πολύ περισσότερο απ’ το 2014!

Εσείς σε ποια format παίζετε games και ποιους τίτλους περιμένετε πιο πολύ φέτος; Γράψτε μας το σχόλιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start και τα πολυαναμενόμενα games του 2015. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης