Ήρθε ο καινούργιος χρόνος …αλλά άφησε πίσω του ένα σπίτι γεμάτο με «σημάδια» από το πρωτοχρονιάτικο πάρτι που κάνατε με τους φίλους και τους συγγενείς σας. Στο σπίτι σας είναι πιθανό να συναντήσετε τις επόμενες ημέρες πάσης φύσεως λεκέδες που έγιναν κυρίως από τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους καλεσμένους σας. Για να μην πελαγώσετε αντικρίζοντας την ακαταστασία και χαλάσει η διάθεσή σας, εμείς σας δίνουμε μερικές συμβουλές για να επαναφέρετε γρήγορα σε τάξη τα πράγματα και να τακτοποιήστε το σπίτι σας.

Λερωμένοι καναπέδες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρέξτε ένα μαλακό πανί σε ένα διάλυμα αμμωνίας και νερού. Η αναλογία πρέπει να είναι ένα προς ένα. Τρίψτε κόντρα στο πέλος. Στη συνέχεια σκουπίστε τους με ένα στεγνό δερμάτινο ύφασμα και αφήστε τους να στεγνώσουν.

Χαλιά

Η σόδα καθαρίζει και απολυμαίνει τα χαλιά. Απλώστε ένα ελαφρό στρώμα σόδας επάνω στο χαλί, αφήστε την μισή ώρα και μετά τραβήξτε την με την ηλεκτρική σκούπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κερί σε αντικείμενα

Κερί που έσταξε σε κηροπήγια ή άλλα αντικείμενα βγαίνει πολύ πιο εύκολα εάν τα τοποθετήσετε για μερικές ώρες στην κατάψυξη.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης