Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στον Ολυμπιακό, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με την Ξάνθη στα “Πηγάδια”.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αποχώρησε από την προπόνηση των “ερυθρόλευκων” με οσφυαλγία και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Ξάνθη κρίνεται από αμφίβολη μέχρι απαγορευτική. Παρ’ όλα αυτά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα περιμένει μέχρι αύριο τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Αργεντινού μέσου, για να ξέρει αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, ο Σωκράτης Κόκκαλης επισκέφθηκε σήμερα το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη και είχε συνομιλία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε με θέμα την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και το παιχνίδι του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με αντίπαλο τη Νόρτζελαντ από τη Δανία.

Τέλος, για την περίπτωση του Ντιόγο φαίνεται να ενδιαφέρεται και η Ίντερ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Τuttosport” ο Ζοσέ Μουρίνιο παρακολουθεί το νεαρό Βραζιλιάνο και δεν αποκλείεται να εισηγηθεί την απόκτησή του στους ιθύνοντες των “νερατζούρι”, σε περίπτωση που εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις του με τους “ερυθρόλευκους”.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης