Από ένα γκολ πέτυχαν Πανθρακικός και Αστέρας Τρίπολης, στο παιχνίδι που διεξήχθη στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8’ με κεφαλιά του Τζάνη, ενώ στο 31’ ισοφάρισε με εκπληκτικό γκολ ο Γκοϊάν.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από συνεχή βροχόπτωση, σε ένα αγωνιστικό χώρο που θύμιζε βούρκο, ωστόσο οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Η ομάδα του Μάνουελ Ρόκα προηγήθηκε, ωστόσο νωρίτερα, στο 5’, ο Αθανασιάδης απέκρουσε με υπερένταση το σουτ του Τσοκάνη. Τρία λεπτά μετά ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ, όταν ο Ντιγκινί σέντραρε και ο Τζάνης με κεφαλιά σκόραρε.

Ο Αστέρας προσπάθησε να ισοφαρίσει ένα λεπτό αργότερα, όμως ο Μάσα απώλεσε σημαντική ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι στο 23’ με τον Τζάνη και στο 26’ με τον Μεχία έγιναν απειλητικοί, ενώ στο 29’ ο Αθανασιάδης είπε «όχι» στον Λούι.

Το 1-1 ήρθε στο 31’. Ο Γκοϊάν πήρε την μπάλα λίγα μέτρα έξω από την περιοχή και με ένα δυνατό σουτ νίκησε τον Αθανασιάδη και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 57’ ο Μάσα έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει, ενώ στο 62’ ο Μπαράλες με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στη συνέχεια ο Πανθρακικός κυριάρχησε και δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει, χωρίς να τα καταφέρει. Στο 78’ ο Ντιγκινί με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο, ενώ στο 83’ ο Μπαϊκαρά από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μεχία εκτέλεσε φάουλ, ο πορτιέρο του Αστέρα απέκρουσε ασταθώς και ο Χασομέρης έστειλε άουτ την μπάλα σε κενή εστία, με αποτέλεσμα το 1-1 να μην αλλάξει.

Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1 (Novasports 2)

Γκολ: 8′ Τζάνης – 31′ Γκοϊάν

Κίτρινες κάρτες: Λαδάκης, Πασχαλάκης – Παντελιάδης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Γκοϊάν

Κόκκινες κάρτες:

Πανθρακικός (Ρόκα):
Αθανασιάδης, Τσουμάνης (81′ Μορένο), Μεχία, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Εμπόου, Λαδάκης, Τζάνης (67′ Χρήστου), Κάσες (88′ Χασομέρης), Ντιγκινί.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης):
Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Μουνάφο (71′ Γιαννιώτας), Τσοκάνης (85′ Ζησόπουλος), Μάσα, Νίκο Φερνάντεθ (61′ Μπακασέτας), Μπαράλες.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης