Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του παίρνοντας μία εύκολη νίκη (97-73) την Τετάρτη κόντρα στη λιθουανική, Λιέτουβος Ρίτας για την Euroleague και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αυριανό αγώνα με την Καβάλα, για την 3η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Παναγιώτης Γιαννάκης, με δηλώσεις του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να σεβαστούν την ομάδα του Πιλαφίδη, η οποία, όπως επισήμανε, «έχει κάνει σημαντικά βήματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Καβάλα είναι μια ομάδα που προσπαθεί από πέρυσι κι έχει κάνει σημαντικά βήματα. Σίγουρα αξίζει το σεβασμό μας. Για μας το παιχνίδι με τη Λιέτουβος έχει τελειώσει από το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών. Η προσοχή μας είναι αποκλειστικά στην Καβάλα γιατί θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα έχει έξτρα κίνητρο απέναντί μας και μηδαμινό άγχος για το αποτέλεσμα.»

Από την πλευρά του ο Κώστας Παπανικολάου, μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση τόνισε: «Εμείς θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια και σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Αν δεν το κάνεις κάποια στιγμή το πληρώνεις κι εμείς δεν θέλουμε να πέσουμε θύματα.

Η Καβάλα θα έχει ενθουσιασμό και κανένα φόβο για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα έχει τη βοήθεια του κόσμου της που θα γεμίσει το γήπεδο κι εμείς οφείλουμε να δείξουμε από την αρχή ότι έχουμε τη σοβαρότητα που απαιτείται για τις συνθήκες του αγώνα.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης