Παρά την ήττα (0-1) από την Κράσνονταρ, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία στην ενδεκάδα τεσσάρων παικτών που προέρχονται από τις ακαδημίες της Έβερτον.

Οι «Τόφις» είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου και πρόκριση στους «32» του Europa League, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα στον Ισπανό να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον Κόνορ ΜακΑλενι (22), Λουκ Γκάρμπετ (21), Ράιαν Λέντσον (17) και Τάιας Μπράουνινγκ (20).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω πως τώρα γνωρίζω ακριβώς τί χρειάζονται αυτοί οι παίκτες, ώστε να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους. Υπάρχουν ένας-δύο που πρέπει να παίζουν, εβδομάδα παρά εβδομάδα, στο πρωτάθλημα και ίσως κάποια διαστήματα να παραχωρηθούν δανεικοί.

Επίσης, έχουμε δυο-τρεις άλλους που είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα και παλεύουν σκληρά για την ευκαιρία τους. Βλέποντας το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα μας, ενθουσιάζομαι για το μέλλον» είπε ο Μαρτίνεθ, που πιθανότατα θα συμπεριλάβει κάποιον νεαρό και στην αποστολή για το ματς με την ΚΠΡ τη Δευτέρα.

Ειδικά από τη στιγμή που αρκετοί παίκτες της Έβερτον αντιμετωπίζουν προβλήματα, με τη συμμετοχή των Νέισμιθ, ΜακΚάρθι, Γκίμπσον και Στόουνς να παραμένει αμφίβολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης