Για παραπληροφόρηση κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην απεργία πείνας που έχει ανακοινώσει ότι πραγματοποιεί.

Στην σχετική ανακοίνωση τονίζει τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να αλλάξει επιτέλους αυτός ο κόσμος και για να πάψει αυτό που μου έμαθε ο πατέρας μου «Ποιος έκανε τον φόνο ; Αυτός που έφερε το μαντάτο», ζητώ εξέταση αν έχω φάει αυτές τις 7 ημέρες. Τέλος στην κοροϊδία και στην παραπληροφόρηση.

Παράλληλα με δεύτερη ανακοίνωση ζητεί να δοθεί λύση στο πρόβλημα των Σύρων προσφύγων που εδώ και ημέρες πραγματοποιούν διαδήλωση, παραμένοντας στο Σύνταγμα:

Δυστυχώς δεν είναι όνειρο είναι η πραγματικότητα. Είναι 4:20 το πρωί. Εδώ που βρισκόμαστε, στην Πλατεία Συντάγματος, έχουν ανοίξει οι ουρανοί βρέχει ασταμάτητα και το κρύο είναι αφόρητο. Παιδία πεινασμένα. Ακρωτηριασμένοι με αιμορραγία, που την σταματάμε δένοντας με κασκόλ. Συνθήκες ίδιες με αυτές που ζουν οι Έλληνες άστεγοι και πεινασμένοι. Δήθεν η κυβέρνηση, που δεν τους έχει φέρει ούτε ένα σάντουιτς, τους τάζει σπίτι. Σπίτι χωρίς θέρμανση σπασμένα παράθυρα συνθήκες δρόμου. Κανείς δεν θέλει να πάει το θεωρούν κοροϊδία. Τους τάζει 10 άσυλα την ημέρα. Προσέξτε 653 Σύροι δια 10 άσυλα την ημέρα θα χρειαστούν δηλαδή 65 ημέρες για ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μέχρι τότε θα έχουν πεθάνει όλοι. Δεν θέλουν δουλειά στην Ελλάδα γιατί σέβονται τον Έλληνα άνεργο. Ζητούν 100 άσυλα την ημέρα για να φύγουν. Ότι δυστυχώς κάνουν και χιλιάδες νέοι επιστήμονες μας. Το συντονιστικό των Σύρων και εγώ ζητούμε λύση εδώ και τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης