Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει… Η Beyonce με τις εκρηκτικές καμπύλες, στις 8 Νοεμβρίου θα τραγουδήσει στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ για τους Έλληνες θαυμαστές της.

Η super star που κόβει την ανάσα των θεατών όταν εμφανίζεται στην σκηνή, έρχεται στην χώρα μας το Σάββατο μαζί με την μητέρα της Tina Knowles και τους συνεργάτες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δέκα φορτηγά με ογδόντα άτομα, τεχνικοί και φωτιστές θα έρθουν στην χώρα μας για να είναι όλα άψογα για την συναυλία της. Την Τετάρτη το βράδυ έφτασαν στο ΟΑΚΑ τα πρώτα φορτηγά με τους τεχνικούς και άρχισαν να στήνουν την εντυπωσιακή σκηνή, η οποία θα έχει δύο «πασαρέλες» για να… επικοινωνεί καλύτερα η τραγουδίστρια με τον κόσμο. Μαζί της στην σκηνή θα εμφανιστεί η γυναικεία μπάντα Suga Mamma, ενώ support θα κάνουν οι Going Through.

Ετοιμαστείτε... έρχεται!Πίσω από την σκηνή ετοιμάζονται δύο καμαρίνια, αν και αρχικά μιλούσαν για τρία. Στο ένα η 28χρονη super star θα ντυθεί και θα βαφτεί και στο άλλο θα υποδεχτεί τους ελάχιστους εκλεκτούς καλεσμένους της.

Πολλοί είναι οι επώνυμοι οι οποίοι θέλουν να γνωρίσουν την Beyonce και πέρασαν από την έγκριση του μάνατζέρ της. Η Δέσποινα Βανδή πάντως και ο Ντέμης Νικολαΐδης θα είναι σίγουρα ανάμεσα στους τυχερούς. Άλλωστε, η εταιρεία που φέρνει την 28χρονη τραγουδίστρια είναι του Ντέμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι απαιτήσεις της εκρηκτικής τραγουδίστριας δεν είναι πολλές… Μια λευκή σουίτα περιμένει την Beyonce σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ ζήτησε και άλλες δύο για τα κοντινά της πρόσωπα.

Ο προσωπικός της σεφ θα την ακολουθήσει στην Ελλάδα και το μενού θα περιλαμβάνει σαλάτες, βραστά λαχανικά και πολύ μεταλλικό νερό, ενώ μέσα στο καμαρίνι της ζήτησε να υπάρχουν αρκετές τσίχλες!

Μέσα στον χώρο του σταδίου ετοιμάζεται αίθουσα όπου θα γίνει επίδειξη μόδας με ρούχα που φέρουν την υπογραφή της. Θα στρωθεί ακόμη και κόκκινο χαλί, ενώ θα είναι λίγοι και… καλοί οι καλεσμένοι στο party.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 28χρονη τραγουδίστρια έχει αδυναμία στο μαύρο γλάσο, γι΄ αυτό ζαχαροπλαστείο της Αθήνας θα ετοιμάσει μια τούρτα η οποία θα γράφει επάνω με φύλλα χρυσού το όνομα της εταιρίας ρούχων της Beyonce.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης