Στην υπόθεση Ρωμανού και στα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

«Δεν είναι λογικό αυτό. Να ακούς ότι θέλει να βγει ελεύθερα να σπουδάσει και τι; Να πάρει το καλάσνικοφ; Δεν στέκουν αυτά τα πράγματα» δήλωσε ο κ. Μπουτάρης, σχολιάζοντας το αίτημα του Νίκου Ρωμανού να του χορηγηθούν εκπαιδευτικές άδειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στη Δημοτική Τηλεόραση της Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε «εξαιρετικά λυπηρό το γεγονός ότι συνδέεται μια επέτειος για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου με επεισόδια, καταστροφές και διάλυση της αγοράς».

«Είναι Σάββατο, έχουμε μπει σε εορταστική περίοδο και το κέντρο είναι διαλυμένο. Η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να πάρει μέτρα. Είναι τελείως απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει, δεν είναι αυτός τρόπος να τιμούμε τη μνήμη ενός ανθρώπου» σημείωσε, ενώ ανέφερε ότι θα μπορούσε να γίνει μια εκδήλωση στο ΑΠΘ για να τιμηθεί η μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αλλά και για να υποστηριχθεί το αίτημα του Νίκου Ρωμανού να σπουδάσει.

Διαβάστε επίσης: Νέες εικόνες από τα σοβαρά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014, 19:14

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης