Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε χωρίς βαθμολογικές απώλειες από το Πανθεσσαλικό, καθώς κατάφερε να επιβληθεί με 2-0 της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της -εξ αναβολής- έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Μπακασέτα στο 41′,ενώ σφράγισαν τη νίκη τους στο 90+3 με τέρμα του Μάσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

H ομάδα της Τρίπολης ήταν γενικά καλύτερη στο παιχνίδι, το οποίο θα πρέπει να επισημανθεί ότι δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Το σουτ του Λούι στο 9′ πέρασε δίπλα από τα δοκάρι του Ταϊρι, ενώ την ίδια τύχη είχαν σουτ του Καρασαλίδη στο 28′ και του Αναστασόπουλου στο 38′. Στο ίδιο λεπτό η Νίκη έφτασε μία ανάσα από το 1-0, όταν ο Τζιώρας μόνος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοσίτσκι ο οποίος έπεσε σωστά και έδιωξε την μπάλα.

Έτσι φθάσαμε στο 41′ όταν ο Μπακασέτας έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Ταΐρης προσπάθησε να μπλοκάρει χωρίς επιτυχία, αφού η μπάλα έφυγε από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε και οι καλές στιγμές ήταν πολύ λίγες. Στο 69′ η Νίκη λίγο έλειψε να σκοράρει όταν πλασέ του Μουζακίτη περνά λίγο έξω από το δοκάρι του Κοσίτσκι, ενώ ο Αστέρας απαντά στο 77′ με τον Μάσα, η κεφαλιά του οποίου φεύγει άουτ.

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων από Λάθος του Καρασαλίδη, ο Μάσα πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Ταΐρη για να κάνει το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κίτρινες: Κοτσαρίδης, Μουζακίτης

Νίκη Βόλου: (Παναγιώτης Τζαναβάρας) Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης, Αργύρης (79΄ Νικλητσιώτης), Καρασαλίδης, Ίβενς, Μουζακίτης, Ροζέριο, Κοτσαρίδης (67΄ Μέτσε), Αναστασόπουλος (46΄ Κορέτα), Τζιώρας.

Αστέρας Τρίπολης: (Στάικος Βεργέτης) Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Κουρμπέλης, Τιέ Μπι (60΄ Μουνάφο), Μάσα, Φερνάντεθ (72΄ Τσοκάρης), Μπακασέτας (60΄ Ουσέρο), Πάρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης