Πριν από περίπου δέκα ημέρες, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, μετακόμισαν στο καινούριο τους σπίτι στη Φιλοθέη. Το ζευγάρι, αν και είναι μαζί περίπου μισό χρόνο, αποφάσισαν να μείνουν μαζί. Η παρουσιάστρια έφυγε από τη μεζονέτα της στην Κηφισιά και πήγε να μείνει με τον… άντρα της ζωής της -έτσι νιώθει για τον ηθοποιό. Όλα για το ζευγάρι έγιναν γρήγορα, συζούν, οι δυο οικογένειες έχουν ήδη γνωριστεί και μάλιστα συζητούν για γάμο.

Ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου το άλλο του μισό, όπως λένε. Άλλωστε και οι δύο είναι σαν να γνωρίζονται χρόνια. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν σταματούν να το δείχνουν. Σε κάθε δημόσια έξοδό τους, αγκαλιάζονται, φιλιούνται και δεν «ξεκολλάει» ο ένας από τον άλλον. Η Κατερίνα μετά τον χωρισμό της από τον Θεσσαλονικιό Γιάννη, έψαχνε καιρό να βρει έναν άνθρωπο που να την «γεμίζει» και να νιώθει μαζί του όμορφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, όλα αυτά που ζητούσε τα βρήκε στον παλιό γνωστό της, Κρατερό Κατσούλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι σκέφτεται πολύ σοβαρά να παντρευτεί μέσα στο 2010, όπως λένε μάλιστα και οι δύο «στη βράση κολλάει το σίδερο!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης