Δεκάδες συγκρούσεις οχημάτων, με υλικές ζημιές και σε μερικές περιπτώσεις με μικροτραυματισμούς, σημειώθηκαν, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, εξαιτίας της βροχής, που έπεφτε στη Θεσσαλονίκη.

Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια δυσκολεύοντας, τόσο την κίνηση των οχημάτων, όσο και των πεζών, στην προσπάθειά τους να διασχίσουν το οδόστρωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει σε μια περίπτωση για άντληση υδάτων από υπόγειο υποσταθμό της ΔΕΗ, στη διασταύρωση των οδών Ερμού και Αριστοτέλους.

Στο σημείο έσπευσε επίσης συνεργείο της ΔΕΗ που διέκοψε το ηλεκτρικό ρεύμα για να γίνει η άντληση. Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παρουσιάστηκαν σε περιοχές του Σταυρού, της Ολυμπιάδας, της Ρεντίνας, της Αρέθουσας, του Σκεπαστού, του Μοδίου και της Μικρής Βόλβης, τα οποία αποκαταστάθηκαν από συνεργεία της ΔΕΗ.

Εξαιτίας της χιονόπτωσης που σημειώθηκε νωρίτερα αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται από Φλώρινα προς Καστοριά μέσω Βίγλας και Βιτσίου, καθώς και στο δρόμο Αετού – Νυμφαίου. Οι αλυσίδες είναι επίσης αναγκαίες για τα χιονοδρομικά κέντρα του Σελίου, των Τριών-Πέντε Πηγαδιών και του Καϊμακτσαλάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεμένο παραμένει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το επιβατικό πλοίο «Θεόφιλος», που επρόκειτο να εκτελέσει δρομολόγιο προς Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο και Σάμο, εξαιτίας απαγορευτικού απόπλου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Διαβάστε επίσης:

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε δρόμους και λιμάνια,
Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2009, 19:50

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης