Αποφάσισε να λύσει την σιωπή της και να μιλήσει για πρώτη φορά δημοσίως μετά το θλιβερό συμβάν της κακοποίησής της από τον πρώην φίλο της, Chris Brown.

Η Rihanna παραδέχθηκε πως θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, και μάλιστα είπε πως ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία που δέχθηκε επίθεση από τον σύντροφό της. Η τραγουδίστρια της επιτυχίας ‘Umbrella’ δήλωσε: «Συνέβη σε εμένα και θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώην ζευγάρι
Η 21χρονη μελαχρινή star παραδέχτηκε ότι της ήταν πολύ δύσκολο να συμβιβαστεί και να ξεπεράσει το σοκ από τον ξυλοδαρμό, εξαιτίας των αισθημάτων της για τον Chris. Συγκεκριμένα είπε: «Ο Chris ήταν ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας».

Ο 20χρονος τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε: «Είμαι άνθρωπος και έκανα ένα λάθος. Δεν χρειάζεται να με κρίνουν συνέχεια για αυτή την άσχημη στιγμή».

Ο Chris επιτέθηκε στην Rihanna τον περασμένο Φεβρουάριο, μέσα στο αυτοκίνητό του, και την άφησε σχεδόν αναίσθητη, αφού την είχε χτυπήσει πάρα πολύ στο προσώπο και της είχε δαγκώσει τα χέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο με ποινή έξι μήνες κοινωνικής εργασίας και για πέντε χρόνια του απαγορεύουν να πλησιάσει την τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης:Η τιμωρία… του Chris Brown

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης