Στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων Citroen, βρίσκεται το νέο μικρό της γαλλικής μάρκας, το οποίο προσφέρεται σε δύο τύπους αμαξώματος και με ηλεκτρική υφασμάτινη οροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διατίθεται με δύο κινητήρες, όπως και το «αδερφάκι» του Peugeot 108, τον τρικύλινδρο 1.0 λίτρου με τους 68 ίππους και τον 1.200αρη με τους 82 ίππους. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο και προαιρετικά με το αυτόματο ETG (Efficient Tronic Gearbox), με όλες τις εκδόσεις να εκπέμπουν κάτω από 100 γρ./χλμ., απαλλάσσοντας τον ιδιοκτήτη από τα τέλη κυκλοφορίας.

Ο πελάτης μπορεί να το παραγγείλει ως τρίθυρο, πεντάθυρο ή Airscape, επιλέγοντας μεταξύ τριών εξοπλιστικών επιπέδων (Live, Feel και Shine). Η βασική έκδοση προσφέρεται μόνο στο 1.0 λτ., περιλαμβάνοντας 6 αερόσακους, ESP, Hill Assist, κλιματισμό, ρυθμιζόμενο σε ύψος τιμόνι, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, υπολογιστή ταξιδίου, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, φώτα ημέρας LED, ράδιο MP3, Jack και USB.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Feel του 1.2 λτ. διαθέτει επιπλέον, ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα οδηγού, διαιρούμενο πίσω κάθισμα 50:50, Bluetooth, χειριστήρια στο τιμόνι, cruise control και δερμάτινη επένδυση σε τιμόνι και μοχλό ταχυτήτων.

Οι τιμές με το όφελος της απόσυρσης και την προσφορά της εταιρείας, ξεκινούν για το τρίθυρο 1.0 VTi από 9.490 ευρώ, για το πεντάθυρο 1.0 VTi από 9.815 ευρώ για το Airscape από τα 10.865 ευρώ.

Αντίστοιχα, οι τιμές με τον κινητήρα 1.2 Pure Tech ξεκινούν από 9.760 για το τρίθυρο, 10.085 για το πεντάθυρο και 10.995 για το Airscape.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης