Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό (19:00, OTE Sport 3) στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν για πρώτη φορά με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στην άκρη του πάγκου τους, ενώ η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι, μετά την επιστροφή της στα… σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε για την σημασία του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Σε αυτή τη μεταβατική περίοδο που βρίσκεται η ομάδα κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο σημαντικό με κάθε προηγούμενο και κάθε επόμενο. Ειδικά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, λόγω του ότι προερχόμαστε από μία όχι καλή εμφάνιση στο προηγούμενο παιχνίδι (σ.σ.: βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό), θέλουμε να δείξουμε ότι η προηγούμενη αγωνιστική ήταν για μας μία κακή παρένθεση στη σπουδαία προσπάθεια που γίνεται φέτος από όλους και ότι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική μας εικόνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του Ολυμπιακού μίλησε ο Οθέλο Χάντερ. Ο 27χρόνος Αμερικανός σέντερ των «ερυθρόλευκων», είπε μεταξύ άλλων: «Από τη στιγμή που έχουμε κάνει ήδη μια ήττα στο πρωτάθλημα, μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς πως δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Έτσι το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει ιδιαίτερα σημασία για εμάς. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που αξίζει τον σεβασμό και την προσοχή μας. Το ματς είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης