Σκοράροντας μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, η Καβάλα επικράτησε 3-0 του Πανθρακικού στο «Ανθή Καραγιάννη», σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία που έχει στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «Αργοναύτες» έφτασαν τους 14 βαθμούς, ενώ ο Πανθρακικός παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο 48’ ο Σιόντης άνοιξε το σκορ, στο 70’ ο Ιωάννου σημείωσε το 2-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84’ ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρεις φάσεις σημειώθηκαν όλες κι όλες στο πρώτο μέρος του αγώνα. Στο 19’ ο Σιόντης και στο 26’ ο Ορούμα από την πλευρά της Καβάλας δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στο τέρμα του Πανθρακικού, ενώ από την πλευρά των φιλοξενούμενων στο 21’ ο Ρομπέρ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Καβάλα διαμαρτυρήθηκε έντονα, όταν ο Ονουάτσι ανακόπηκε με υπόδειξη για οφσάιντ του Ιωάννου που δεν επηρέαζε τη φάση, κι ενώ ο Νιγηριανός επιθετικός είχε βγει μόνος απέναντι στον Ρόκα.

Η Καβάλα στο δεύτερο μέρος έγινε πιο ουσιαστική και με το… καλημέρα άνοιξε το σκορ. Στο 48’ ο Στέφανος Σιόντης με ψηλοκρεμαστό σουτ βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα και πέτυχε το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 70΄ ο Ιωάννου «σφράγισε» τη νίκη των «Αργοναυτών», σκοράροντας με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Παβίσεβιτς, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ονουάτσι στο 84΄, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα το τέταρτο εφετινό τέρμα του στη Σούπερ Λίγκα.

Κίτρινες κάρτες: Παβίσεβιτς, Ιωάννου – Ρομπέρ

Καβάλα (Γιάννης Παπακώστας): Κάλατς, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Ντουγκλάο, Θεοδωρέλλης, Ντικρόκ, Σιόντης (60΄ Πόποβιτς), Ορούμα (60΄ Ρινκόν), Ιωάννου, Ονουάτσι, Σουλτανίδης (73΄ Μεντί).

Πανθρακικός (Αλμπέρ Καρτιέ): Ρόκα, Τζόκιτς, Άλβες, Μπουβάλ, Κλεμάν, Κανωτίδης (63΄ Ολίσε), Ρομπέρ, Φαγιάρδο, Βελάσκο (78΄ Στόικος), Μπαχαρίδης, Καζάκης (56΄ Ντιαλό).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης