Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (19:30, OTE Sport 1) τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, σε παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική του 8ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση στους «16» του θεσμού, παρότι υπάρχει και τρίτος αγώνας για το γκρουπ, κόντρα στα Χανιά στην Κρήτη.

Στο σημερινό παιχνίδι δεν θα παίξουν οι Ζέκα, Πράνιτς και Κουτρουμπής για λόγους ξεκούρασης, ενώ στον πάγκο θα βρίσκονται οι Νάνο, Ατζαγκούν και Καρέλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σύστημα 4-4-2 ο Κοτσόλης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρι, ενώ την τετράδα στην άμυνα θα συνθέσουν οι Μπούρμπος, Χουχούμης, Μέντες και Ρισβάνης. Αμυντικό χαφ θα παίξει ο Λαγός, με τους Μπούι και Δώνη εσωτερικούς μέσους και τον Μπαϊράμι σε ελεύθερο ρόλο. Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Κλωναρίδης και Πέτριτς.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά από δυόμιση μήνες ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός φορ αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σαν αλλαγή, προκειμένου να πάρει λεπτά συμμετοχής, πριν επιστρέψει στα επόμενα παιχνίδια στο αρχικό σχήμα.

Να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει στη συνέχεια δύσκολα παιχνίδια κόντρα στον Ατρόμητο στη Λεωφόρο και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα. Ενδιάμεσα οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν την Αϊντχόφεν για το Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης