Στη θλίψη έχει βυθιστεί μία οικογένεια από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ μετά τον ξαφνικό θάνατο 30χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών από πυροβολισμούς. Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, η Perla Avina σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο υπεύθυνος για τον θάνατό της παραμένει ελεύθερος. Η μητέρα βρήκε τον θάνατο όταν άτομο αγνώστων στοιχείων πυροβόλησε επανειλημμένα το εν κινήσει μαύρο όχημα της οικογένειας, το οποίο οδηγούσε ο σύζυγός της, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Όταν μία από τις σφαίρες χτύπησε την 30χρονη στο κεφάλι, ο σύζυγός της οδήγησε τα λίγα μέτρα που απέμεναν μέχρι το σπίτι τους, για να ζητήσει από κάποιον να καλέσει βοήθεια. Ένας γείτονας, ο 54χρονος Dwayne Jackson, βρισκόταν εκείνη τη στιγμή έξω από το σπίτι του, και ήταν εκείνος που τελικά επικοινώνησε με τις Αρχές. Όπως δήλωσε, αμέσως μετά την έβγαλαν από το αυτοκίνητο και ξεκίνησε να της κάνει τεχνητή αναπνοή, αλλά ήταν ήδη νεκρή. Το ασθενοφόρο κατέφθασε και οι γιατροί, μην μπορώντας να κάνουν κάτι, ανακοίνωσαν τον θάνατο της μητέρας στο σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άτυχη γυναίκα είχε τέσσερα παιδιά, ηλικιών ενός, τεσσάρων, οκτώ και δεκατεσσάρων ετών. Όπως δήλωσε η αδελφή του θύματος, ο μεγαλύτερος γιος της είδε την μητέρα του να πεθαίνει, έξω από το σπίτι τους. Οι συγγενείς της, απεγνωσμένοι, προσπαθούν να συνέλθουν από την τραγική απώλεια, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης