Πιο νωρίς από ότι αρχικά υπολογίζονταν θα επιστρέψει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος μέσος πήρε κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι της “Σελεσάο” με τη Χιλή και συμπλήρωσε τις τρεις, με αποτέλεσμα να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στον επόμενο αγώνα με τη Βολιβία.

Έτσι, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αναμένεται στην Αθήνα μέχρι την Τετάρτη, πράγμα που σημαίνει ότι θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του Χενκ Τεν Κάτε για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με αντίπαλο τον Πανθρακικό (19:00 ΝΕΤ). Παράλληλα οι Μπράις Μουν, Μίκαελ Νίλσον, Αντρέας Ίβανσιτς, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Αλέξανδρος Τζόρβας, Σωτήρης Νίνης, Γιώργος Καραγκούνης, Λουκάς Βύντρα, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Νίκος Σπυρόπουλος, Αλέξανδρος Τζιόλης, Στέφανος Σιόντης, Αντώνης Πετρόπουλος και Σιμάο Μάτε Τζούνιορ θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις των “πράσινων” από την Πέμπτη και μετά, κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτό το δεδομένο δεν είναι καθόλου απίθανο ο Ολλανδός τεχνικός να προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, αλλά και στο σύστημα του “τριφυλλιού”.

Από εκεί και πέρα, τα εισιτήρια για την πρώτη αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Ίντερ κυκλοφορούν την Τρίτη το πρωί. Η ζήτηση είναι τεράστια από του φίλους του Παναθηναϊκού και με δεδομένο πως ήδη 26.000 με εισιτήρια διαρκείας θα βρίσκονται στο γήπεδο, το ΟΑΚΑ αναμένεται να γεμίσει.

Τέλος, οι μπουλντόζες άρχισαν το έργο τους στο Βοτανικό και θα φτιάξουν τα πρώτα εργοτάξια σε δύο εβδομάδες. Αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι εκσκαφές και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί μια τελετή με παρόντες του παλαίμαχους της ομάδας. Το έργο θα είναι έτοιμο τον Ιούλιο του 2010.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης