Συνολικά μία εντεκάδα παικτών του ΠΑΟΚ απουσιάζει τις τελευταίες ημέρες από τις προπονήσεις, λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων. Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει στη διάθεσή του τους Παναγιώτη Γλύκο, Γιάννη Σκόνδρα, Αλέξανδρο Τζιόλη, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Στέφανο Αθανασιάδη, που κλήθηκαν στην Ελλάδα από τον Κλάουντιο Ρανιέρι, τον Μακ (Σλοβακία), τον Ρατς (Ρουμανία), τον Κάτσε (Αλβανία) και τους Πόζογλου, Κουλούρη και Δεληγιαννίδη, που ενσωματώθηκαν στην Εθνική Νέων.

Να σημειωθεί ότι απόψε κοντράρεται η Σλοβακία με την Ισπανία, όμως η συμμετοχή του Μακ είναι αμφίβολη, καθώς ο άσος του ΠΑΟΚ είχε υψηλό πυρετό. Ο Ράζβαν Ρατς βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Ρουμανίας για τα παιχνίδια με την Ουγγαρία (εντός έδρας το ερχόμενο Σάββατο) και τη Φινλανδία (εκτός έδρας την Τρίτη 14 του μηνός), ενώ ο Εργκούς Κάτσε, θα αγωνιστεί με την εθνική Αλβανίας στα παιχνίδια με Δανία (εντός έδρας το ερχόμενο Σάββατο) και Σερβία (εκτός έδρας την Τρίτη 14 του μηνός).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος οι νεαροί Έλληνες θα παίξουν στα δύο εκτός έδρας φιλικά παιχνίδια της εθνικής νέων με την αντίστοιχη της Ελβετίας (Παρασκευή-Κυριακή).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης