Ο Άρης νίκησε, μετά «κόπων και βασάνων» τον Ασπρόπυργο με 4-3 στα Λιόσια, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, κι έτσι πήρε το εισιτήριο για τους «16» της εν λόγω διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ιομάρ Μαζίνιο βρέθηκε να χάνει μόλις στο 11’, μετά από αυτογκόλ του Πρίττα, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα, μετά από σέντρα του Ξύδη, την έστειλε στα δίχτυα του Πέσκοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η χαρά των γηπεδούχων ωστόσο κράτησε για μόλις τέσσερα λεπτά, καθώς στο 15’ ο Άρης ισοφάρισε με έξοχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία.

Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι με γκολ του Ξύδη ανέκτησαν το προβάδισμα και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια, όντας μπροστά στο  σκορ.

Στην επανάληψη ο Μαζίνιο έβαλε στο παιχνίδι τους Γκρασιάν και Ναφτί, οι οποίοι προσέδωσαν ποιότητα στη μεσαία γραμμή των «κίτρινων», που έφτασαν στην ισοφάριση στο 60’ με τον Αμπρέου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ξύδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ του στο παιχνίδι, έκανε το 3-2 στο 68’ για λογαριασμό του Ασπρόπυργου, ο οποίος εντούτοις σε διάστημα πέντε λεπτών είδε το όνειρό του να γκρεμίζεται.

Κι αυτό γιατί στο 78’ ο Χαβίτο με ωραία ενέργεια ισοφάρισε σε 3-3 για τον Άρη, για να έρθει πέντε λεπτά αργότερα ο Αμπρέου, ο οποίος με κεφαλιά διαμορφώσε το τελικό 4-3.

Ασπρόπυργος: Μαρουλής, Χουστουλάκης, Κάτσος, Τσούπρος (58′ Σπυρόπουλος), Κριαράς, Μποταϊτης, Ξύδης, Χαλιμούρδας, Ζαχαρόπουλος, Σαββίδης (70′ Δημόπουλος), Μπραντάν (56′ Καραμάνος) 

Άρης: Πέσκοβιτς, Αράνο (79′ Ντέιλι), Κουλουχέρης, Κόκε, Ρόβας (46′ Ναφτί), Αμπρέου, Πίτου Γκαρσία, Χαβίτο, Ρομπέρζ, Φλάβιο, Πρίττας (46′ Γκρασιάν) 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης