ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ…

Η ΣΗΜΑΙΑ ΖΕΙ
ΛΕΣ ΝΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ

(αλλά ας ξεκινήσω με το μήνυμα του δημοσιογράφου στον Λάκη Λαζόπουλο)

«Είμαστε όλοι φοβισμένα ανθρωπάκια που δεν τολμάμε να βγούμε να πούμε ποιους φυλάνε οι αστυνομικοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στην αρχή της εκπομπής που έκανε για τα ΙΜΙΑ απαντώντας στον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος από το τσαντίρι του αναφέρθηκε γενικώς στους δημοσιογράφους που φυλάνε οι αστυνομικοί.

Και συνέχισε λέγοντας : «υπάρχουν «αχαχούχα» δημοσιογράφοι που κάνουν λαιφ σταιλ εκπομπές και τους φυλάνε αστυνομικοί… Έχω την λίστα των δημοσιογράφων, ήθελα να την βγάλω στον αέρα τον Ιούνιο, αλλά η νομική υπηρεσία είπε ότι αφορά σε προσωπικά δεδομένα . Ευχαρίστως να την στείλω στον κύριο Λαζόπουλο να την δημοσιοποιήσει εκείνος. Εγώ δεν έχω αστυνομικό να με φυλάει».

Είναι πολύ εύκολο αλλά εξαιρετικά επικίνδυνο να «ντοπάρει» ο Λάκης με την δύναμη του τσαντιριού το πλήθος δημιουργώντας «κλίμα» εναντίον όλων αδιακρίτως.

Θα γράψω κάτι που το θεωρώ αυτονόητο, αλλά καιροί που είναι το ξαναγράφω.

Υπάρχουν έντιμοι αστυνομικοί και διεφθαρμένοι αστυνομικοί
Υπάρχουν έντιμοι δικαστές και επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί
Υπάρχουν παπάδες φωτισμένοι και υπάρχουν εκείνοι που δεν διαβάζουν τρισάγιο αν δεν καβατζώσουνε πρώτα τα πενήντα ευρώ
Υπάρχουν γιατροί που λιώνουνε στις εφημερίες τιμώντας τον «όρκο στον Ιπποκράτη» σώζοντας ζωές, υπάρχουν και οι επίορκοι
Υπάρχουν δημοσιογράφοι που πίστεψαν και πιστεύουν ακόμη στην αρχή ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να κρίνει την εξουσία, πρέπει να επικοινωνεί την πληροφορία , πρέπει να αποκαλύπτει το «έγκλημα», αλλά υπάρχουν και οι προδότες, οι δωσίλογοι , οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι.
Υπάρχουν διαχειριστές πολιτικής εξουσίας που σέβονται το Σύνταγμα και του νόμους και υπάρχουν και εκείνοι που επέλεξαν να κάνουν καριέρα ως προδότες …

Η εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα αποκαλύπτει την νύχτα της μεγάλης προδοσίας. Αποκαλύπτει για ακόμη μία φορά…(έχω παρακολουθήσει και την προηγούμενη εκπομπή του), την νύχτα όπου η πολιτική εξουσία της Ελλάδος, μελετούσε τρόπους για να εκχωρηθούν κυριαρχικά δικαιώματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτές οι αποκαλύψεις, Λάκη Λαζόπουλε από δημοσιογράφους προκύπτουν.

ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ !!!!!!

Αυτό είναι αποκάλυψη που έρχεται στο φως με μαρτυρία ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, σε δημοσιογράφο – ρεπόρτερ.

Την εποχή που η τηλεόραση σε ένα ποσοστό 80 % ενδιαφέρεται αν η Ελένη Μενεγάκη, έχασε τηλεθεατές επειδή δεν κάνει παπαρίτσες στην κατσαρόλα της μαγείρισσας, και για το αν η Σάσα Μπάστα έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην συνοδό της . Την εποχή που ακούμε την Βίκυ Καγιά να αναφέρεται στην ευλογία που διαθέτουν τα μοντέλα γιατί χωρίς μόρφωση βγάζουν λεφτά. Την εποχή που βλέπουμε ανορεξικά κοριτσάκια να δαγκώνουν ωμές σπαλο μπριζόλες για να πείσουν την κριτική επιτροπή ότι μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση στον «υπέρλαμπρο» κόσμο της σοου μπιζ, την εποχή που καταναλώνονται τεράστιες ώρες τηλεοπτικού αέρα για την απόλυτη ελαφρότητα του τίποτα… μα του τίποτα όμως…

ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ…

Και μόνο για μια τέτοια εκπομπή, αξίζει νέοι συνάδελφοι να θέλουν να συνεχίσουν να είναι δημοσιογράφοι .

Είναι είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και η εκπομπή στο Αλτερ είναι σε εξέλιξη.

Τα συναισθήματά μου, είναι μπάχαλο… Ο Γιώργος Φιλιππάκης μεταδίδει τα νεότερα για την επίθεση εναντίον αστυνομικών… και ο Κώστας να συνεχίζει με την εντολή που έχει δοθεί σε Έλληνες Βατραχανθρώπους να «κάψουνε την ελληνική σημαία».

Τι ειρωνεία… παραμονή εθνικής εορτής, παραμονή του «ΟΧΙ» να γράφω, ενώ ταυτόχρονα ακούω την εκπομπή και να βλέπω στην φωτογραφία απέναντι τον πατέρα μου σε φωτογραφία να παρελαύνει ως σημαιοφόρος λοκατζήδων. Ευτυχώς δεν μπορεί να ακούσει την εκπομπή σήμερα, σκοτώθηκε στα 29 του.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΩΣ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΖΕΙ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης