Δευτέρα 6 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 21.00
ΤΡΙΑΝΟΝ

Είσοδος ελεύθερη

Οι Βικτωριανοί, με ανανεωμένη και διευρυμένη την παρέα τους, ξεκινούν τις εκδηλώσεις της χρονιάς 2014 – 2015 με την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Θωμά Τσαλαπάτη, «Το ξημέρωμα είναι σφαγή κύριε Κρακ», τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιητής της νέας γενιάς με σατιρική ματιά, ο Θωμάς Τσαλαπάτης έχει τιμηθεί με το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα, το 2012Η παρουσίαση θα γίνει στο κλασσικο -πλέον- στέκι ΤΡΙΑΝΟΝ επί της οδού Κοδριγκτώνος, το οποίο συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια των Βικτωριανών να προάγουν τον πολιτισμό και να συσφίξουν τις σχέσεις των ανθρώπων στο κέντρο της Αθήνας. Ο Θωμάς Τσαλαπάτης έχει τιμηθεί με το κρατικό βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα το 2012. Πρόκειται για έναν ποιητή της νέας γενιάς, ο οποίος με τη σατιρική του ματιά προσφέρει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα της σύγχρονης γραφής.

Για τον δημιουργό θα μιλήσουν οι ποιητές Ζήσης Αϊναλής και Γιώργος Πρεβελουδάκης, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν ο ίδιος ο καλλιτέχνης καθώς και οι ηθοποιοί Νεκτάριος Παπαλεξίου, Όμηρος Πουλάκης, Θεοδοσία Σαββάκη και Σέβη Στάικου. Πίσω από τον μουσικό αυτοσχεδιασμό θα βρίσκεται ο Κωστής Ζουλιάτης. Η εκδήλωση θα ανοίξει με καλωσόρισμα (performance) των Βικτωριανών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά είναι η παράσταση της θεατρικής ομάδας, η παρουσίαση του ποιητικού έργου του Γιάννη Κοντού και του έργου του Δημήτρη Βυζάντιου «η Γυναικοκρατία» κ.α.

ΤΡΙΑΝΟΝ
Κοδριγκτώνος 21
(Στάση Αγγελοπούλου, σταθμός ΗΣΑΠ «Βικτώρια»)
Τηλ. 210 8215469

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης