Εσείς μπορεί να νομίζετε ότι διαλέγετε το χρώμα του αυτοκινήτου που ταιριάζει πιο πολύ στο μάτι σας ή στο μοντέλο που έχετε, όμως η επιλογή που κάνατε αποκαλύπτει τα μυστικά του χαρακτήρα σας!


Μαύρο αυτοκίνητο: Είστε δυναμικοί, κομψοί και κλασικοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι το απόλυτο χρώμα στα αυτοκίνητα. Δείχνει ότι ο κάτοχός του είναι δυναμικός και γεννημένος αρχηγός. Του αρέσει όμως να κυκλοφορεί χωρίς να προκαλεί πάντα με κομψότητα και στιλ, ενώ στη ζωή έχει μία πιο κλασική άποψη για τα πράγματα!


Άσπρο αυτοκίνητο: Είστε αγνοί, λιτοί και ειλικρινείς

Όσοι έχουν λευκό αμάξι δεν μπορούν να μείνουν ικανοποιημένοι με τίποτα. Είναι ωστόσο αγνοί και προσιτοί στους άλλους, ενώ δεν μπορούν να πουν εύκολα ψέματα και να κρύψουν κάτι, άλλωστε τίποτα δεν κρύβεται από το λευκό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ασημί αυτοκίνητο: Είστε μοντέρνοι, με κύρος και κομψότητα

Το συγκεκριμένο χρώμα δείχνει έναν φουτουριστικό δυναμισμό. Διακρίνεστε από κομψότητα και στιλ, αφού δεν επιλέξατε απλά ένα γκρι χρώμα, αλλά θέλετε και τη λάμψη που προσδίδει ένα μέταλλο όπως το ασήμι….


Κόκκινο αυτοκίνητο: Είστε γεμάτοι αισθησιασμό, δυναμικότητα και εξωστρέφεια

Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους, γι’ αυτό όσοι έχετε επιλέξει να κυκλοφορείτε με τέτοιο χρώμα αυτοκινήτου, θεωρείτε τον έρωτα κάτι πολύ σημαντικό. Σας αρέσει να βγαίνετε έξω και να κυκλοφορείτε με απώτερο σκοπό να μαγνητίζετε όλα τα βλέμματα. Το κόκκινο χρώμα σαν επιλογή φανερώνει έναν δυναμικό χαρακτήρα που δε τον φοβίζει τίποτα.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης