Σοκάρουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του 83χρονου στη Χαλκίδα. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το eviazoom.blogspot.gr, οι δύο συλληφθέντες ως δράστες για τη δολοφονία, ένας πατέρας βουλγαρικής υπηκοότητας και ο 28χρονος γιος του ομολόγησαν στις αρχές ότι στην υπόθεση εμπλέκονται δύο Έλληνες που τους έδωσαν οδηγίες να ληστέψουν και να σκοτώσουν τον ηλικιωμένο, προκειμένου να μοιραστούν τα χρήματα που έκρυβε στο σπίτι του. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο Έλληνες συνελήφθησαν και φέρονται να ομολόγησαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 55χρονο, φίλο του θύματος, και έναν 38χρονο ο οποίος του συνέστησε τους δύο άνδρες βουλγαρικής καταγωγής.

Οι «εγκέφαλοι» της ληστείας και του φονικού, φέρονται να έφεραν τους εκτελεστές από τα Βασιλικά και την ώρα του μαφιόζικου χτυπήματος να κρατούν τσίλιες έξω από το διαμέρισμα του 83χρονου.

Τα 5.000 ευρώ και οι 15 χρυσές λίρες που άρπαξαν οι δολοφόνοι δεν είχαν βρεθεί ως αργά το βράδυ της Τρίτης και οι άνδρες της Ασφάλειας ερευνούν τόσο το σπίτι των δυο δραστών της δολοφονίας όσο και τα σπίτια των δυο Ελλήνων που φέρονται ως ηθικοί αυτουργοί, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τα κλοπιμαία που θα αποτελέσουν πειστήρια και θα τεκμηριώσουν την ενοχή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Σοκ στη Χαλκίδα για την άγρια δολοφονία ηλικιωμένου
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014, 10:57

Προσαγωγές υπόπτων για τη δολοφονία στη Χαλκίδα
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014, 19:14

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης