ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ «ΜΟΝΑΧΗ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ» απειλεί τον ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ

Ο Ηλίας Ψινάκης νομίζω ότι τις τελευταίες μέρες θα έχει υποστεί τεράστιο πλήγμα ως μάνατζερ καλλιτεχνών.

Ένας χορτοφάγος γέροντας ηγούμενος, μοιάζει να έχει κατορθώσει να απειλήσει την κυριαρχία ΚΑΙ της Μενεγάκη ΚΑΙ της Μανωλίδου, αφού τα κανάλια ασχολούνται με την πορεία της δόκιμης μοναχής Ναταλίας Λιονάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι και τη συνέντευξη της στην Φαίη Πετράκη, συνέχιζα να είμαι καλόπιστη.

Εντάξει… αρρώστησε η μητέρα της, έπρεπε να έρθει Αθήνα, η Φαίη είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γέροντα και εκείνης… ξεροστάλιασε στο αεροδρόμιο η δημοσιογράφος που την πέτυχε.

Η συνέντευξη παίζεται διακαναλικά από το πρωί, μέχρι και τα δελτία ειδήσεων.

Την επόμενη μέρα βγαίνει στον αέρα ΚΑΙ νέα συνέντευξη της Ναταλίας στο ΣΤΑΡ και στην Μαρία Γιαχνάκη. Είχε προηγηθεί, τηλεφωνική συνέντευξη στον Τσιλιπουνιδάκη και τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία φιλοξενούσε την μητέρα της.

Τέτοιο επαγγελματικό μοίρασμα δημοσιότητας ούτε οι δισκογραφικές, τις παλιές καλές εποχές δεν κάνανε . Το «κάθε» κανάλι παίρνει ένα κομμάτι μιας, συγχώρα με αφεντικό, «μιας παράστασης» που είναι σε εξέλιξη.

Καταλαβαίνετε τώρα το τσουνάμι που έρχεται. Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά – Σαρανταλείτουργα – Φώτα – και Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα… Μερικές κάμερες θα καλύπτουν την Μητρόπολη Αθηνών (λόγω Αρχιεπισκόπου) και τα υπόλοιπα θα στήσουν οπτικές ίνες στην Μονή του χορτοφάγου γέροντα στην Κρήτη. Αφήστε που έχω μια πληροφορία ότι στήνεται στην μονή ένα μικρό πτυσσόμενο «μπουθ» για τις άμεσες πρώτες ανάγκες.

Συμπέρασμα: Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων και ο Πέτρος Γαϊτάνος, οι οποίοι κάνανε εμφανίσεις σε μέρες θρησκευτικής κατάνυξης… μάλλον θα πάρουν ρεπό για την σαιζόν Χριστούγεννα – Σαρανταλείτουργα – Μεγάλη Εβδομάδα – Πάσχα 2009 – 2010.

• ΚΟΥΙΖ (η απάντηση στο τέλος του κειμένου)

Ποιος Έλληνας Δημοσιογράφος, πολιτικός συντάκτης, ο οποίος είναι σχεδόν πολύτεκνος έχει κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι με την ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ;

• Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ

Αφεντικό με όλο το θάρρος και επειδή εσύ είσαι στην πιάτσα χρόνια. Σε έχει φλερτάρει λεκτικά άντρας;…

Καταλαβαίνεις ότι με τις αντιδράσεις σου πανικοβάλλομαι και θα χάσεις ειδήσεις;;;
Ο Χρανιώτης ο Γιώργος, ο ηθοποιός, που παίζει μαζί με τον Πακαλιάτη στο «4» εξομολογήθηκε.

Όχι στον Γέροντα – χορτοφάγο της Ναταλίας , στον Τσατσάνη. Ο Τσατσάνης δεν είναι γέροντας ούτε χορτοφάγος. Είπε λοιπόν ο Γιώργος Χρανιώτης, ότι:
Όταν πήγαινε στο Λύκειο του την «πέφτανε» ταξιτζήδες και γι αυτό έπαιρνε το ΚΤΕΛ, για να πάει σχολείο.

Με προσέχεις αφεντικό; Ααα… είσαι αφηρημένος ή με κοιτάς. Με κοιτάς. Εμένα πάλι δεν μου την έχει πέσει, κανένας ταξιτζής. Έπαιρνα τους ίδιους ταξιτζήδες που αφήνανε τον Χρανιώτη;

Να… είδες που μου δίνεις την άλλη άποψη την εναλλακτική;

Άκου τώρα γιατί υπάρχει συνέχεια. Αφού λοιπόν ο Γιώργος Χρανιώτης, τη γλίτωσε από τους «πέφτουλες – ταρίφες» δραπετεύοντας όπως είπε, σήμερα οι άντρες δεν του την πέφτουν πια…

Παρολαυτά όμως, ο Γιώργος Χρανιώτης δεν είναι ενάντια στο λεκτικό αντρικό φλερτ.

Καταλαβαίνεις που θέλω την βοήθειά σου αφεντικό για να καταλάβω την ορολογία αλλά και την ουσία του θέματος;

Να μην δίνω σημασία στα λόγια; Όχι αφεντικό θα δώσω.

Εγώ δεν είμαι άνθρωπος; Δεν είμαι γυναίκα;

Εγώ δεν πρέπει να εξελιχθώ; Να συνεχίζω να παίρνω ταξί, να τηλεφωνήσω στον Χρανιώτη; Να πάρω τηλέφωνο τον Γέροντα – Χορτοφάγο να εξομολογηθώ; Να ανοίξω μια πέτρα και να μπω; Να γίνω καρυάτιδα να τελειώνουμε…

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΙΖ

Ο δημοσιογράφος πολιτικός συντάκτης που κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι με την Σαρλίζ Θερόν, είναι ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΚΚΟΡΙΚΟΣ.

Αυτό συνέβη στην Νέα Υόρκη πριν μερικά χρόνια. Εκείνος έμεινε στο ξενοδοχείο, στο οποίο με διαφορά ολίγων ημερών είχε μείνει η Σαρλίζ. Ο Αντώνης όμως είχε ενοικιάσει το δωμάτιο – σουίτα στο οποίο είχε μείνει η σταρ. Το δωμάτιο είχε κλασσική διακόσμηση και το στρώμα ήταν ημίσκληρο. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στον ίδιον.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης