Γάλλος 15 ετών κατηγορείται για τη δολοφονία της 11χρονης αδελφής του και τον σοβαρό τραυματισμό του 8χρονου αδελφού του.

Αρχικά, ο νεαρός ισχυρίσθηκε ότι ένας άγνωστος είναι ο δράστης της δολοφονίας που διαπράχθηκε στο σπίτι της οικογένειας στο χωριό Μπερνάς κοντά στα γαλλο-ελβετικά σύνορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το άψυχο σώμα του κοριτσιού, καθώς και το σώμα του μικρού αδελφού της , ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά με μαχαίρι, βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης, την ώρα που ο μεγάλος αδελφός είχε αναλάβει να προσέχει τα αδέλφια του, καθώς οι γονείς παρακολουθούσαν μάθημα γιόγκα.

Ο 15χρονος βγήκε από το σπίτι σε κατάσταση σοκ, με λεκέδες από αίμα στα ρούχα του για να ειδοποιήσει για τον συμβάν καταφεύγοντας σε γειτονικό σπίτι.

Οι αστυνομικές αρχές θεώρησαν ότι η αρχική εκδοχή του για άγνωστο εγκληματία που εισχώρησε στο σπίτι χαρακτηριζόταν από ασυναρτησία. «Ο νεαρός δίνει πλέον μία συνεκτική περιγραφή της εξέλιξης των γεγονότων», δήλωσε ο εισαγγελέας της Μιλούζ Ντομινίκ Αλζεαρί, τονίζοντας ότι υπάρχει το στοιχείο της προμελέτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης