Με κεκτημένη ταχύτητα από την τεραστίας σημασίας νίκη του (2-1) επί της Σταντάρ Λιέγης στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί αύριο (19:00, ΝΕΤ) τον Εργοτέλη, για την 8η αγωνιστική της Super League.

H ομάδα του Πειραιά στην αυριανή αναμέτρηση θα προσπαθήσει να συνδυάσει θέαμα και ουσία: να πάρει το τρίποντο δηλαδή για να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ζίκο κόντρα στους Κρητικούς αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο σχήμα της ομάδας του, προκειμένου να πάρουν «ανάσες» κάποιοι παίκτες του.

Συγκεκριμένα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να επανέλθει ο Βασίλης Τοροσίδης, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού και ο Λεντέσμα.

Εν τω μεταξύ νοκ-άουτ από την αυριανή αναμέτρηση τέθηκε ο Λεονάρντο, καθώς στην σημερινή προπόνηση ένωσε ενοχλήσεις στο γόνατο κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βραζιλιάνος οπισθοφύλακας  μάλιστα αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Οι 18 «εκλεκτοί» του «λευκού Πελέ» για τον αυριανό αγώνα είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Γ. , Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Στολτίδης, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Γ. Παπαδόπουλος.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης