«Να αλλάξει ο νόμος για να μπορέσει το παιδί μου να πάρει τη μετεγγραφή, γιατί με τρία παιδιά φοιτητές σε τρεις διαφορετικές πόλεις, γονάτισα», έλεγε η μάνα στον Πελοποννήσιο νεαρό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έδειχνε να συμπονεί τη γυναίκα αλλά ο νόμος… νόμος!

«Κυρία μου, έχουν σταματήσει οι εσωτερικές μετεγγραφές και τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Εγώ ήδη έχω εκφράσει επανειλημμένως το δικαίωμά σας αυτό, αλλά από κει και πέρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα…», απάντησε ο βουλευτής. «Να πάω στη Διαμαντοπούλου;», ήταν η επόμενη ερώτηση της μάνας για να εισπράξει την καταφατική απάντηση του βουλευτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπρος στην εξυπηρέτηση τι είναι το τρέξιμο!

«Για ποια εγκύκλιο μου μιλάτε, δεν καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε…», απάντησε τηλεφωνικά στον ψηφοφόρο της, η βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ, και όποιος άκουσε τη βουλευτίνα, κατάλαβε ότι ο ψηφοφόρος δεν το ’βαζε κάτω. Εκεί, να επιμένει μέχρι να του βρουν το διαγωνισμό… Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, τίποτα εκείνος…. Ε, βρείτε του και σεις μια θεσούλα! Ψηφοφόρος άνθρωπος είναι!

«Εμείς στο ΠΑΣΟΚ πιστέψαμε πως η ελληνική κοινωνία θα άλλαζε από τη μια στιγμή στην άλλη, και δεν τολμήσαμε προεκλογικά να πούμε στον κόσμο μας ότι τα πράγματα πρέπει να γίνουν διαφορετικά. Τα στελέχη μας πως βγήκαν στις εκλογές; Τάζοντας θέσεις γραμματέων, θέσεις υπαλλήλων κ.ο.κ., και τώρα ακούμε εμείς τις φωνές στα τηλέφωνα», ήταν το σχόλιο υπαλλήλου των γραφείων του κόμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανεπανάληπτε Έλληνα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης