Τον Τάσο Πάντο αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης για το Champions League ο Ζίκο.

Αυτή η κίνηση-έκπληξη του τεχνικού της ομάδας του Πειραιά οφείλεται εν πολλοίς στο γεγονός ότι ο Τοροσίδης δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διεθνής δεξιός οπισθοφύλακας στην απογευματινή προπόνηση ακολούθησε ελαφρύ πρόγραμμα με τρέξιμο και η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, κανονικά προπονήθηκε ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ενώ ο Ματ Ντάρμπισαϊρ έκανε διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα) συμμετέχοντας σε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος.

Αναλυτικά οι 19 “εκλεκτοί του Ζικό για τον αυριανό αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης: Νικοπολίδης, Πάρντο, Πάντος, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Στολτίδης, Ζαϊρί, Μήτρογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ ανακοίνωση με την οποία προτρέπει τους φίλους του Ολυμπιακού να έχουν κόσμια συμπεριφορά στο αυριανό αγώνα με τους πρωταθλητές Βελγίου εξέδωσε σήμερα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Οι διοικούντες την ομάδα του Πειραιά προέβησαν σε αυτή την κίνηση, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας, αφού η ελληνική ομάδα είναι υπότροπος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οφείλει, εν όψει του αυριανού αγώνα του Champions League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – STANDARD DE LIEGE, να υπενθυμίσει στους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο ότι βασικό μέλημα, εκτός της νίκης, είναι η προστασία του γηπέδου μας και κατ’ επέκταση της ομάδας μας.

Είμαστε ήδη σε καθεστώς επιτήρησης για τα επόμενα 2 χρόνια εξ’ αιτίας ενεργειών από ελάχιστους, που όμως βάζουν σε κίνδυνο ολόκληρο το σύλλογο, καθώς και τους πολλούς χιλιάδες φιλάθλους μας, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι το καλό της ομάδας μας έχουν άριστη συμπεριφορά.

Παρακαλούμε όλους όσους έρθουν αύριο στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά, καθώς και το παραμικρό δυσάρεστο συμβάν (ρίψη αντικειμένων, χρήση laser, καπνογόνα) θα προκαλέσει τιμωρία για την ομάδας μας, κάτι που είμαστε βέβαιοι ότι κανένας δεν επιθυμεί».

Διαβάστε επίσης:

Ζίκο: Νίκη και θέαμα,
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009, 18:13

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης