Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας έξω από το νοσοκομείο Μεσολογγίου από κατοίκους και τοπικούς φορείς, που μαζί με το προσωπικό διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση και την υποβάθμιση της μονάδας.

Την ίδια περίπου ώρα μέσα στο γραφείο του διευθυντή του νοσοκομείου πραγματοποιείτο σύσκεψη με τοπικούς φορείς για τα ίδια προβλήματα, όπως γράφει το onairnews.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ένταση ανέβηκε επικίνδυνα όταν ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων και της συνέλευσης πολιτών που είχε πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο επιδίωξε να μιλήσει με τον διευθυντή του νοσοκομείου, οπότε και του το αρνήθηκαν.

Η είδηση προκάλεσε την οργή των συγκεντρωμένων, οι οποίοι μπήκαν μέσα στο νοσοκομείο απαιτώντας να γίνει δεκτός ο εκπρόσωπος από την διεύθυνση. Μάλιστα, κατά την ένταση που επικράτησε έσπασαν την πόρτα των γραφείων.

Χρειάστηκε η παρέμβαση αστυνομικών προκειμένου ο διοικητής να βγει έξω με ασφάλεια και να ενημερώσει τους συγκεντρωμένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εργαζόμενοι και οι πολίτες που παρίσταντο αποφάσισαν τελικά να ζητήσουν συνάντηση με τον υπουργό Υγείας εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, σε διαφορετική περίπτωση να μετακινηθούν οι ίδιοι μαζικά στην Αθήνα για να απαιτήσουν να γίνουν δεκτοί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης