Συγκινημένοι παρακολούθησαν την βάφτιση της κόρης τους ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Οι ευτυχισμένοι γονείς κατά τη διάρκεια του μυστηρίου στην ιερά μονή Παντοκράτορος στην Καλλιτεχνούπολη, χθες το μεσημέρι, κοίταζαν συγκινημένοι την κόρη τους να βαφτίζεται χριστιανή.

Η μικρή Αναστασία, η οποία έχει το ίδιο όνομα με τον μπαμπά της, έκλαψε πολύ, όταν όμως πήγε στην αγκαλιά της μαμάς της… ηρέμησε. Νονά της μικρής είναι η καλή φίλη του Σάκη, Μανουέλα Παυλίδου, Γενική Γραμματέας του Ιδρύματος «Μελίνα Μερκούρη». Η Κάτια ήταν όπως πάντα κομψή και όμορφη, επέλεξε να φορέσει μπορντό φόρεμα Dona Karan και ο Σάκης μαύρο κοστούμι Dolce Cabana, ενώ η μικρή Αναστασία ήταν ντυμένη στα λευκά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα 50 άτομα, ενώ οι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού προσκλήθηκαν… τηλεφωνικά, καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε να διαρρεύσει η ημερομηνία της βάφτισης. Ο Σάκης και η Κάτια αποφάσισαν να τελεστεί το μυστήριο στην ιερά μονή Παντοκράτορος, καθώς επισκέπτονται συχνά το μοναστήρι και προσεύχονται.

Η μπομπονιέρα ήταν πουγκί από λινό ύφασμα δεμένο με λιλά δερμάτινο κορδονάκι. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η Μαριάννα Λάτση, η Τζένη Μπαλατσινού με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τα τρία τους παιδιά, ο Κώστας Καίσαρης, ο Ανδρέας Κουρής, ο κολλητός φίλος του τραγουδιστή, Ηλίας Κοκοτός, ο Γιώργος Λεβέντης, η Ελένη Κούρκουλα και ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Αμέσως μετά το μυστήριο ο Σάκης πήρε αγκαλιά την κόρη του, η οποία μάλιστα του μοιάζει καταπληκτικά, και πήγαν στο σπίτι τους στον Νέο Βουτζά, καθώς ακολούθησε πάρτι για τους εκλεκτούς καλεσμένους τους. Σωματοφύλακες… φρουρούσαν το ροζ σπίτι του ζευγαριού, ενώ υπήρχε μπουφές με εκλεκτά εδέσματα (έξω από το κτίριο) για τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που κυνηγούσαν από το πρωί το διάσημο ζευγάρι για μια δήλωση, ένα καλό πλάνο και μια φωτογραφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να τους ζήσει!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης