Η Γκαζιάντεπσπορ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζούλιο Σέζαρ επικράτησε με 2-1 της Φενέρμπαχτσε, η οποία μέχρι σήμερα ήταν αήττητη με οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας προηγήθηκαν στο σκορ στο 26’ με γκολ του Σεμίχ Σεντιούρκ, ωστόσο στα τελευταία λεπτά “χτύπησε” δις ο πρώην φορ της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καίσαρας συγκεκριμένα στο 84′ με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τρομερή εκτέλεση φάουλ, ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 94′ .

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Γκαζιάντεπσπορ αγωνίζεται και ο έτερος Ζούλιο Σέζαρ, που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα: ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, που επίσης ήταν επίσης βασικός.

Γκαζιάντεπσπορ: Μαχμούτ Μπεζγκίν, Ερκάν (63′ Φερντί), Τόλγκα, Ζούλιο Σέζαρ, Ιβάν Σόουζα, Χακάν Μπαϊρακτάρ (78′ Ερμάν), Ζουρίτα, Ζορζίνιο, Μουράτ Τσεϊλάν, Ολτσάν Αντίν, Ζούλιο Σέζαρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φενέρμπαχτσε: Βολκάν Ντεμιρέλ, Γκιοκάν Γκιονιούλ (82′ Μπεκίρ), Εντέρ Τουρατσί, Μπίλιτσα, Ρομπέρτο Κάρλος, Καζίμ, Κρίστιαν, Εμρέ Μπελόζογλου, Βέντερσον (78′ Αντρέ Σάντος), Μεχμέτ Τοπούζ (89′ Εζέρ), Σεμίχ Σεντιούρκ.

Τα γκολ του αγώνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης