Το συναίσθημα της απογοήτευσης που έφερε στους Αμερικανούς ο αποκλεισμός των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής από το Βέλγιο, διαδέχθηκε άμεσα η αισιοδοξία, για το μέλλον της ομάδος στα επόμενα Μουντιάλ, με τον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να ανεβάζει στον λογαριασμό του Λευκού Οίκου στο «tweeter» το εξής μήνυμα: «Μεγάλη υπερηφάνεια. Θα κερδίσουμε τα πάντα πολύ πιο σύντομα απ’ ότι ολόκληρος ο κόσμος πιστεύει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός πολιτικός και σημερινός αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Τζο Μπάιντεν πόσταρε στο λογαριασμό του: Υπερήφανος, γιατί ποτέ δεν τα παρατάμε, όπως και η χώρα μας. Ο Τιμ Χάουαρντ (έκανε 15 επεμβάσεις στο ματς, τις περισσότερες από κάθε άλλο τερματοφύλακα από το 1966 όταν η στατιστική μπήκε στο ποδόσφαιρο) είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Γουίλλιαμ Τζέφερσον «Μπιλ» Κλίντον, 42ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, από τον Ιανουάριο του 1993 έως τον Ιανουάριο του 2001, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό: Είμαι υπερήφανος για τη σκληρή προσπάθεια και την εκπληκτική πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ο μεγάλος άσος του ΝΒΑ, Κόμπε Μπράιαντ πόσταρε: Μπράβο, κάνατε τη χώρα υπερήφανη.

Επιμέλεια: Φάνης Επιτροπάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης