Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Ζίκο είδε στην σημερινή προπόνηση τους Ντιόγο, Γκαλέτι να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα, χωρίς ενοχλήσεις, κι έτσι δεν αποκλείεται να τους δώσει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Αρκάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο Ματ Ντάρμπισιρ ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι διεθνείς Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο. Ο Όλοφ Μέλμπεργκ τέλος έφτασε στην Αθήνα, αργά το απόγευμα, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ζίκο ανακοίνωσε τους «18» εκλεκτούς του που συμπεριέλαβε στην αποστολή για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και οι οποίοι είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοβ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Μήτρογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης